Još pet dana nade, gde je zapelo oko Portugalca? "Konjica" stiže u poslednji čas za Solskjera, iz Serije A?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.01.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

Junajted mora da reši rebuse do kraja nedelje. Ali, ništa nije izvesno...

PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

I dalje nema dogovora oko Bruna Fernandeša, problem je u tome što je transfer letos propao, ali je cena bila manja, tada su "Lavovi" bili spremni da ga prodaju za 50 miliona evra. Ali, sada je sve preraslo u sapunsku operu jer Portugalci znaju da je "Đavolima" očajnički potreban vezista.

Zbog toga su povećali cenu, koju Englezi neće platiti. Oni žele da ponude bonuse, ali to su neralne klauzule, tiču se osvajanja Lige šampiona, "Zlatne lopte" za igračas i sličnih stvari. Umešao se Mendeš, sada on pokušava da nađe dogovor, ali nema napretka. Nema ni pregovora u ovom trenutku, navodno Junajted se sprema da izdvoji još nekih pet miliona, ali posle toga će odustati. Sporting traži 70, iako im je novac preko potreban.

U petak je kraj prelaznog roka, da li će se timovi dogovoriti, mnogi veruju da hoće jer su sve tri strane zainteresovane za to da transfer prođe.

Da li je to sve?

Junajted je probao da ubedi još jednom Kavanija, ali on hoće samo u Atletiko. Jedina opcija koja im je ostala za napadača je izgleda Pjontek koji bi stigao na pozajmicu, ali Milan traži obavezan otkup.

Stvari ne izgledaju dobro. jedna od opcija je da odustanu od Fernandeza, uzmu Emrea Džana, ali će Juve uslovljavati ovo transferom Pogbe. Navijači traže od Solskjera da se ogradi od Vudvorda i javno zatraži pojačanja, ali to se neće desiti jer bi takva pobuna značila da će brzo izgubiti posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Monday, 27.01.2020
20:16

Zali Boze na sta smo mi spali, sve to treba motkom rastjerat i dobro natuci!

avatar
mrancic
Monday, 27.01.2020
13:20

Ako ne kupe ni jednog igrača to je znak da će u junu stići novi trener.Drugo objašnjenje je bez imalo logike.

avatar
Darko0071
Monday, 27.01.2020
12:19

Nije mi jasno sto ne objavljujete neke moje komentare,znaci nikog nisam ni vredjao ni prozivao u tim porukama,dok neke poruke od navijaca Liv I Sitija pustite I ako su provokativne..znaci onda mi blokirajte nalog I da zavrsimo s tim,takvim ponasanjem cete samo gubiti citaoce..pozdraw

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 27.01.2020
11:08

Nevjerovatno, tacno nece nikog uspjeti dovesti. Ne igraju tako lose, koliko su losi ovi za dovodjenje igraca.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.01.2020
10:51

Kakve vi sitkome pravite. hahahhahahah... sve znate a nista ne znate.