Još jedan znak da Junajted neće dovesti nijedno pojačanje ove zime!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.01.2020.
18:33
Izvor: Sportske.net

Tresla se gora...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester junajted je u velikim problemima, rezultati ove sezone su zabrinjavajući, uspeli su da naprave par iznenađenja protiv najjačih timova, ali su zato umeli da gube od timova poput Barnlija i to na "Old Trafordu".

Na sve to, došle su i povrede, Pogba nikako da se oporavi, van stroja su i MekTominej i odnedavno Markus Rašford, postoji bojazan da bi najbolji strelac ekipe mogao da bude van stroja i par meseci.

Očekivalo se da se usled loših rezultata i povreda ozbiljno pojačaju ove zime, ali kako stoje stvari, neće biti novih igrača na "Old Trafordu" do kraja januara.

Dugo se pisalo o Brunu Fernandešu, bilo je najrazličitijih informacija, te da je gotovo, te da je čitav transfer propao jer je uprava Sportinga podigla cenu na 80 miliona evra.

Nadaju se navijači da bi uprava ipak mogla da se dogovori sa Portugalcima, pojačanje poput Fernandeša je prekopotrebno ekipi Ole Gunara Solskjera.

Ipak, Bruno Fernandeš se našao na spisu igrača za večerašnji meč lisabonskog Sportinga u okviru portugalske Primeire protiv Maritima, pa su mnogi to prihvatili kao znak da Fernandeš ove zime neće menjati sredinu.

Spekuliše se da je uprava Junajteda odlučila da posto sa Portugalcima ostavi za naredno leto, ali i da su prelomili da poslednjih dana januara ne dovode nove igrače, već da sve pomere za letnji prelazni rok i narednu sezonu.

To bi značilo da su praktično odustali od tekuće sezone, što bi navijači teško prihvatili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 28.01.2020
08:30

Samo bojkot i poluprazan stadion, ne može drugačije.

avatar
PELEEE ManU
Monday, 27.01.2020
21:36
avatar
Nemanjici
Monday, 27.01.2020
21:08

Samo vi odlazite i dovodite promasene investicije. Ne znam kako vam do sada nije jasno da sa takvom politikom ala Vud.nema spasa. I ovako zbog njega niko nece da dodje a kad budete 10 tek onda niko nece hteti.

avatar
StefMU
Monday, 27.01.2020
21:35

Bruno hoce da dodje u Junajted, cak su dosli do ugovora ali nekompetentni ljudi iz Junajteda ne mogu da se dogovore oko klauzule.

avatar
RocknRolla
Monday, 27.01.2020
20:12

Ne vidim razlog zasto bi se pojacali,prvo ubedljivo su pobedili Tranmere,pokazali da su i dalje u snazi a u Pl su peti sto je opet van njihovih ocekivanja,uglavnom su sedmi. Samo gazi,ne trebaju pojacanja.

avatar
mrancic
Monday, 27.01.2020
20:56

Priprema za promenu trenera u junu.