Još jedan srpski reprezentativac stiže u Premijer ligu, naslediće Tadića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.07.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji danas prenose nove, zanimljive aktuelnosti iz Sautemptona.

EPA/WALLACE WOON
EPA/WALLACE WOON

Povezane vesti

''Sveci'' su ovog leta ostali bez jednog srpskog reprezentativca, a vrlo brzo mogli bi da angažuju drugog.

Znate već da je Dušan Tadić posle četiri godine u Sautemptonu odlučio da se vrati u Holandiju, ovog puta u redove Ajaksa, a početkom ove nedelje britanski mediji najavljuju da bi Filip Kostić mogao da pojača ovog engleskog premijerligaša.

Dvadesetpetogodišnji Kragujevčanin je u protekle dve godine član nemačkog Hamburga, a posle njihovog ispadanja iz Bundeslige krajem proleća, počele su spekulacije da bi srpski reprezentativac mogao da promeni sredinu.

Prelazak u Premijer ligu sam po sebi deluje kao idealna opcija, Sautempton je pokazao interesovanje, a naredni dani pokazaće koliko je to interesovanje ozbiljno.

Tamošnji mediji podsećaju da je Kostić drugačiji tip fudbalera u odnosu na Tadića, da se radi o predstavniku ''stare škole'' krilnih fudbalera, ali i da će Sautempton najverovatnije morati da proda još nekog od igrača iz aktuelnog sastava pre nego što kupi Kostića.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
Filip Kostic

Podsetimo, Kostić je standardni član reprezentacije Srbije u protekle dve godine, nastupao je i na Mundijalu u Rusiji, takođe kao jedan od standardnih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke