Još jedan slučaj "Pogba" - krađa u Mančesteru, Gvardiola će pobesneti!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 28.10.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Juventus bi po starom, oprobanom receptu...

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Bepe Marota možda jeste otišao i sa sobom poneo listu pojačanja u Inter, ali u Juventusu i dalje razmišljaju na sličan način - uzmi besplatno ili za mali novac i prodaj za veliki.

To im se više puta isplatilo do sada, najviše u slučaju Pola Pogbe kojeg su iz Mančester junajteda doveli kao slobodnog igrača, tačnije plaćena je jedino trening-kompenzacija koja je praktično simbolična.

Kasnije je oborio svetski rekord povratkom u Mančester.

Italijani su ponovo videli nešto što im se dopalo u tom gradu, u pitanju je fudbaler Sitija Fil Foden, a prema navodima britanske štampe on je na meti "Bjankonera".

Salah Foden Hamfris Liverpul Mancester siti

Miror tvrdi da njegov ugovor ističe narednog leta, na specijalizovanom sajtu Transfermarkt stoji da je Foden "Građanin" do 2020. godine, pa nije sigurno koliko je ovaj podatak merodavan, ali to ne menja činjenicu da talentovani vezista u ovom trenutku ne želi da produži ugovor.

Gvardiola mu veruje, ali nedovoljno da bi postao standardni član ekipe, Španac imao planove sa njim za budućnost, međutim ne i za ovaj trenutak.

Englez je nestrpljiv...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 28.10.2018
15:54

Problem svih jakih timova je sto klinci koji jos nisu sazreli ne mogu da dobiju sansu, jednostavno kada tim gazi sve pred sobom koga da ostavis na klupi da bi sanco ili foden ili recimo dijaz igrali ? Zato mi nije najjasnije zasto nisu pozajmljeni ili prodati sa pravom otkupa kako ozbiljni klubovi rade, ovako su ili otisli ili ostali a nezadovoljni.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 28.10.2018
14:24
avatar
Aladingermo
Sunday, 28.10.2018
14:21

Neće se sigurno ni u juventusu naigrat ne vidim razlog za napuštanjem sitya možda neki manji klub za sticanje iskustva

avatar
Z
Sunday, 28.10.2018
14:06

Ako pored Sanca izgube i Fodena, neko u tom klubu ozbiljno ne ume da radi svoj posao. Razumem da imaju kes da kupe vec formiranog fudbalera ali ovi momci au biseri....to i laik vidi

avatar
dejannk
Monday, 29.10.2018
00:56

Foden ce samo otici ako gvardiola to bude htio