Još jedan Sitijev igrač u Interu?!

Autor: Stevan Milovanović
subota 02.04.2016.
12:52
Izvor: Sportske.net

Gazda Intera doleteo je u petak u Evropu iz Indonezije kako bi uživo posmatrao četvrtfinalni duel LŠ između Pari Sen Žermena i Mančester Sitija.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Predsednik Intera Erik Tohir će u sredu posmatrati meč PSŽ-a i Sitija u Parizu, a razlog "posete" jeste namera da realizuje transfere Jaje Turea i Džoa Harta!

Nije tajna da je Inter bacio oko na Turea, kako stvari stoje on će sigurno napustiti klub na leto, za njega je ponuda već na stolu.

Međutim kako navodi "Gazeta delo Sport" gazda Intera će razgovarati sa predstavnicima Sitija o mogućnosti dovođenja još jednog njihovog igrača. Radi se o prvom golmanu Engleske reprezentacije Džou Hartu!


Ovu informaciju dodatno potkrepljuju spekulacije u engleskim medijima koje navode da bi se Hart mogao naći na transfer listi ukoliko Siti uspe da dovede golmana Barselone Mark-Andre Ter Štegena!

Jedna od varijanti za transfer Harta je i ta da Inter ponudi Sitiju Samira Handanovića, za koga se spekuliše da će na leto napustiti klub.

Poznato je da će Siti na leto preuzeti Pep Gvardiola, a ostaje da vidimo da li se Hart nalazi u planovima španskog trenera za tim  naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 02.04.2016
18:45

exexexexex price za malu decu :D da ide sa KONJA na MAGARCA? PA NIJE LUD.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 02.04.2016
15:52

Hahahaha, kakve bombe. Pa Joe je nezamenjiv na golu, on nigde ne ide, Boze svasta...

avatar
Forza Juve
Saturday, 02.04.2016
13:37
avatar
-Inter Forever-
Saturday, 02.04.2016
13:04

Ako Handa ode,mislim da je bolja opcija Perin iz Djenove,decko bi bio investicija za buducnost,da bude novi Toldo...A Handa za Harta nikako ,po meni je Handa mnogoo jaci golman od Harta...A Hart ce ostati u Premijer ligi sigurno i ako ode iz Mancestera...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
13:01

A gde ce Handanovic? U Kinu?