Još jedan odlazak sa "Vanda Metropolitana", detalji dele Atletiko od prvog letnjeg pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.05.2019.
19:43
Izvor: Sportske.net

Kapiten je povukao nogu, odlazi još jedan od iskusnijih.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Dijego Godin je najavio da nakon devet godina napušta redove madridskog Atletika, on će kako stvari stoje karijeru nastaviti u Interu, gde će postati jedan od najplaćenijih igrača.

Pisali smo danas da bi klub mogao da napusti i Santijago Arijas, Simeone će na Kolumbijcu pokušati da zaradi, kako bi sakupio što više novca za rekonstrukciju odbrane.

Od zadnje linije će kako stoje stvari u klubu ostati samo Hose Marija Himenez i najverovatnije Stefan Savić, a španski prenose da klub sasvim sigruno napušta i 33-godišnji Filipe Luis.

Filipe Luis

Brazilac je izjavio da bi voleo da ostane, ali i da se klub pita, dok mediji iz njegove domovine tvrde da je blizu prelaska u Barselonu, koja u njemu vidi rezervu za Đordija Albu.

Traže ga i "Milioneri", a kako su u Madridu svesni da će morati da rekonstruišu odbranu, najverovatnije neće nuditi Luisu nov ugovor, već će krenuti u potragu za novim levim bekom.

Trebaće im dva, kako je i Lukas Ernandez praktično već napustio klub, on je bio podvrgut operaciji ligamenata, kako bi se na vreme oporavio za početak sezone u Bundesligi, jer je ozvaničio saradnju sa minhenskim Bajernom, za koji će igrati od naredne sezone, "Kolćonerosi" su dobili 80 miliona evra.

Dobra vest je da Atletiko deli samo papirologija od prvog letnjeg pojačanja, u pitanju je iskusni Meksikanac Ektor Erera.

Bentaleb Erera Salke Porto

Kapitenu Porta ističe ugovor sa klubom sa "Dragaa", odavno je najavljeno da će promeniti sredinu, spekulisalo se o brojnim klubovima, na kraju je Atletiko bio najbrži, pa će ga kao slobodnog igrača ovog leta dovesti u svoje redove.

Dobra stvar je da dolazak Erere neće uticati na planove za rekonstrukciju odbrane, jer Atletiko neće morati da plaća nikakvo obeštećenje za njegove usluge.

Treba napomenuti da ugovor ističe i Huanfranu, koji će najverovatnije posle Godina i Filipe Luisa prvi povući nogu, pa će Simeone naredne sezone na raspolaganju imati potpuno novu zadnju liniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Thursday, 09.05.2019
20:18

Kako sad Savic ostaje, zar se nije svadjao sa onim debelim i ide sigurno? A sportske?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 09.05.2019
19:49

Ektor Erera je Meksikanac.