Još jedan klub je stao u red i ovo bi možda bilo najbolje rešenje za Luku Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.11.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

Fredi Bobić pričao o interesovanju najvećih klubova, stigla je i zvanična ponuda velikana, ali ovo bi bila prava odskočna daska.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Nemački mediji pišu o interesovanju Liverpula, Barselone, klubova iz Engleske, ali postoje sumnje da bi Jović imao malu minutažu, da je bolje da se postepeno razvija, da dobije priliku da igra u kontinuitetu.

Najbolji strelac Bundeslige će sigurno napustiti Frankurt na kraju sezone, a danas popodne objavljeno je da je Dortmund spreman da pregovara i već na zimu dovede srpskog bombardera.

Naime, "Milioneri" žele igrača koji će predvoditi napad, koji ne bi trebalo da se posebno navikava na odličnu, mladu ekipu, poznato je kakvo su "žuto-crni" mesto za afirmaciju napadača.

Da pomenemo samo Levu, ili Obamejanga, da ne idemo dalje u prošlost, tek Alkasera bi mogla da vrati Barselona, Pulišić bi mogao da ode u Čelsi i sigurno je da će "Milioneri" kupovati.

Oni bi na sve načine da zadrže osovinu tima Sančo-Rojs, igraju sjajno, posle nekoliko godina imaju šansu da eventualno svrgnu sa trona Bajern, a dolazak Jovića bi bio korak u tom pravcu.

Bilo kako bilo, Dortmund neće čekati leto, žele da preteknu rivale, a šta će od svega biti, ostaje da vidimo, tek, kako rekosmo, ono što je Joviću potrebno su minuti i kontinuitet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Tuesday, 20.11.2018
23:34

Reus Sancho po krilima i 2 spica ispred Alkaser i Jovic

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 20.11.2018
23:06

E to je klub, daju sansu, nema istoruju upropascivanja karijere i jos bi imao priliku za trofej.

avatar
Ccedo
Tuesday, 20.11.2018
21:45

Ima sad dosta klubova sa vecim imenom kojima treba dobar napadac,a on je trenutno u super formi i definitivno bi trebalo da bude u startonj u Bayernu ,Chelsea,Man U. pa cak i u Realu mozda.

avatar
Ћелави CFC
Tuesday, 20.11.2018
21:40

Права средина за његов развој, стабилан и јак клуб који редовно игра ЛШ(има јаке утакмице) и зна са младим играчима

avatar
Tata Messi
Tuesday, 20.11.2018
20:26

Ovo bi bilo najbolje za njega