Još jedan Hrvat na "San Siru"?

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.06.2018.
13:39
Izvor: Sportske.net

Činjenica da su pod sankcijama Uefe ne ometa upravu "Rosonera" da traži pojačanja.

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan naredne dve sezone neće moći da igra u evropskim takmičenjima, dok će morati da uplate i 30 miliona evra u vidu novčane kazne.

Ipak, to ih ne ometa da nastave sa poslovanjima na transfer pijaci, juče smo preneli da je na pragu kluba mladi hrvatski internacionalac Alen Halilović.

Prema najnovijim informacijama, put "San Sira" bi mogao da krene još jedna hrvatski fudbaler, u pitanju je vezista Fiorentine Milan Badelj.

Badelju sustra ističe ugovor sa "Violom", postaje slobodan igrač i u Milanu se nadaju da bi mogli da ga ubede da potpiše za njih.

Badelj bi u ovim okolnostima bio zaista sjajno pojačanje za "Rosonere", zainteresovani su na "San Siru" već neko vreme za njegove usluge, videćeo da li je konačno došlo vreme za njihovu saradnju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Edin Salja
Sunday, 01.07.2018
01:28

Kad vec Milan gubi sa ovakvim vlasnikom, trenerom i igracima, nek rasprodaju sve sto se moze prodati, stabilizuju klub i okrenu se malo slobodnim mladim igracima kakve takve kvalitete, onim iskusnijim i svome podmlatku. Bolje i to nego zapasti u stanje zbog kojeg klub finansijski pasti nize. Donarumu, brata mu, Bonucija, Susa i Bonaventuru, Kalinica, Borinija, pa i Silvu na transfer listu. Ostatak zadrzati i spremiti se na mucnu sezonu. Ima dosta igraca koji bi za ovakav Milan bili pojacanja a koji nisu produzili ugovor jos i mogli bi biti slobodni Vilshir, Kazorla, Mertesaker, Tores, Roben, Riberi, Rafinja, Dorh, Santon, Kriscito, Lihstajner, Jaja Ture, Sako, Felaini, Herera, Mata, Mutinjo, Mađio, Mota, Ben Arfa, Majer, Bernard, Baloteli ... Tu je i Đo Barton taman da kida noge po Italiji haha

Ako u ovim igracima za ovakav Milan nema kvalitete, onda ne znam za koga ima...

avatar
Südkurve München
Friday, 29.06.2018
14:09

Jedino ako je lud pa da ode u Milan. Ako je njemu cilj neigrati Evropu, to je drugo

avatar
NikkiCFC
Friday, 29.06.2018
19:24

Svaki italijanski klub radije ne bi igrao evropu nego igrao LE.