Još jedan Francuz na radaru "Tobdžija"?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.06.2018.
21:44
Izvor: Sportske.net

Preneli smo da bi nakon Mundijala jedna reprezentativac Francuske mogao da ponese dres Arsenala, ali izgleda da bi put Londona mogao da krene u društvu.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Unaj Emeri je preuzeo klupu Arsenala od Arsena Vengera, imaće težak posao da rekonstruiše odbranu i vezni red pred narednu sezonu.

Preneli smo da bi vezu mogao da pojača Stiven Nzonzi, ali i da će se o sudbini fudbalera Sevilje znati više nakon Mundijala.

On bi sa kolegom iz francuske reprezentacije mogao da krene put engleske prestonice nakon Svetskog prvenstva, kako su "Tobdžije" pokazala interesovanje i za štopera nemačkog Štutgarta Benžamana Pavara.

Ovaj momak je iznenađujuće dospeo na konačan spisak "Trikolora", ima samo 22 godine, karijeru je počeo u Lilu, a od 2016. godine je član Štutgarta.

Poseduje zavidnu tehniku za centralnog defanzivca, a kako je uspeo da se domogne i Svetskog prvenstva u Rusiji jasno je da je pred njim lepa budućnost.

Arsenal je zainteresovan, konkretni potezi nisu preduzeti, jer je Pavar, kao i Nzonzi, skoncentrisan na Mundijal i više o sudbini ova dva francuska reprezentativca znaćemo nakon smotre najboljih svetskih selekcija.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 03.06.2018
23:32

Nzonzi je ok igrač, ali nije on rešenje, već (kad već nisu uspeli dovesti Fabinja) Ndombele iz Liona. Arsenal treba da menja skoro čitav tim, pa je bolje da krene sa kupovinom mlađih igrača. Sledstveno, Ndombele pre Nzonzija na poziciji centralnog veznog igrača, Sojuncu pre Sokratisa, itd.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 03.06.2018
22:50