Još dva dana, hoće li Juve dovesti nekoga?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.01.2017.
10:08
Izvor: Sportske.net

Navijači čekaju, kakvi će biti potezi kluba?

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Još manje od 48 sati do kraja prelaznog roka, oči su uprte ka Juventusu.

Jučerašnji dan ih je uverio da im možda pojačanja nisu ni potrebna, ponovo imaju solidnu prednost na vrhu i meč manje od Rome.

Ipak, do sada su doveli samo Rinkona, prodali su Evru, čeka se još jedan vezista, pošto su posao oko Kolašinca ostavili za jun, kada Bosancu istekne ugovor. Alegri se složio ima Asamou kao alternativu za Aleksa Sandra na levom beku, posle odlaska Evre.

Ipak, posle povrede Lemine i usled mogućeg odlaska Ernaneša u Đenovu potreban je još jedan vezista.

Juventus je obezbedio dolazak Betankura iz Boke, ali tek u junu, Argentinci nisu želeli da ga puste šest meseci ranije.

Ostalo je još par opcija, pominje se Paredes iz Rome, ali to je nemoguća misija. Što se tiče Pastorea, on je odbio da ode u Kinu, ali ni njega PSŽ neće pustiti u januaru na pozajmicu.

Za sada je ostala opcija Luiz Gustavo, iskusni Brazilac iz Volfsburga koji bi dodatno pojačao konkurenciju, no vremena je sve manje.

Čini se da u Juventusu preterano i ne razmišljaju o finišu, jer ni Ernaneš nije baš oduševljen da ode iz kluba, računa se da sa njim imaju dovoljno vezista, ali i da će se Lemina oporaviti.

Ipak, sezona je duga, Juve je na tri fronta, ostaju ponedeljak i utorak čeka se poslednji potez, mada su "Bjankoneri" poznati po tome što retko završavaju poslove u samom finišu, pa neće biti čudno ako do kraja ne dovedu nikoga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 31.01.2017
01:10

ha ha velika dobit od tog Hernanesa a i ovaj nas Lemina nekako je po meni ispucao dosta kredita kao mlad igrac i on je na rubu za odlazak po meni

avatar
mak_juventino
Monday, 30.01.2017
13:10

Neka ostane Hernanes i to je to ! FORZA JUVENTUS

avatar
juventino
Monday, 30.01.2017
11:45

Ne treba bacati pare jer na trzistu trenutno nema niko ko bi mogao unaprijediti nasu igru..sacuvati pare za ljeto pa napasti verrattia, jamesa, sancheza.

avatar
amigo999
Monday, 30.01.2017
19:52

Pa imate Dybalu na mestu Jamesa ili sanceza...Sta ce vam oni, da griju klupu? Varrreti vam treba.

avatar
amigo999
Tuesday, 31.01.2017
15:38

OK Juventino, ali Juventus neigra 4-3-3 nego 3-5-2 ili 4-4-2...Neverujem da Alegi razmislja o 4-3-3 .... Mada bi u tom slucaju napadacki trio bio jednako dobar kao Barsin-Realov-trio James/Sances-Higuain-Dybala vs Neimar-Suarez-Mesi vs Bale-Bencema-Ronaldo

avatar
juventino
Tuesday, 31.01.2017
12:05

Dybala je napadac i igra iza napadaca jer nemamo nikog drugog na toj poziciji.nnA sanchez bi oformio strasan trio u napadu sa dybalom i higuainom.nnZato ne i verratti i sanchez :)