Još Brazilac i uz poker pojačanja ovo je novi, još moćniji Bajern!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.07.2020.
13:50
Izvor: Sportske.net

Još jedan kamenčić u mozaiku, slede prodaje, ali Bajern je već napravio ekipu za novu sezonu!

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Bajern iz Minhena će posle Lukasa Ernandeza, ovog leta potpuno renovirati odbranu. Francuz koji je plaćen najviše u istoriji Bajerna ostaje, iako se pričalo da bi Siti mogao da pošalje ponudu od 80 miliona, a stigao je Tangu Kuasi iz PSŽ. Ali, to nije sve.

Naime, "Kiker" danas piše da Bavarci praktično traže samo još jedno pojačanje (već su doveli Sanea) i da će to biti Dijego Karlos iz Sevilje.

Brazilac koji ima 27 godina je bio meta Liverpula, ali oni nemaju novac, ugovor mu ističe naredne godine, pa se pretpostavlja da bi za 50-tak miliona sa bonusima, Bajern mogao da kompletira štopersku liniju.

Činili bi je Zule, Kuasi, Ernandez koji može da igra i beka, i eventualno Karlos, a klub bi napustio veteran Boateng, moguće i Baskijac Havi Martinez.

Alabi i Alkantari su ostavljene odrešene ruke, ponuđeni ugovori, Austrijanac je bliže tome da ostane, što se Alkantare tiče, za sada nema raspoloženih da plate oko 35 miliona evra za igrača koji ima 29 godina i ugovor mu ističe sledeće sezone.


Bonus baner

Podsetimo, stigao je i golman Nubel iz Šalkea, ali Nojer ostaje, kao i Tomas Miler, mesta u timu za narednu sezonu su rezervisana i za Dejvisa, Pavara, Komana, Gnabrija, Kimiha, Tolisoa, Gorecku, Levandovskog, Arpa, ostaje i Perišić, dok Kutinjo neće biti otkupljen, a i Odriozola se vraća u Real.

Trener Flik smatra da je dovoljno dvadesetak igrača plus tri golmana, a ostatak bi mogli da popune talentovani fudbaleri iz druge ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Thursday, 16.07.2020
16:46

Boateng najverovatnije ostaje u Minhenu zato sto pod palicom Flika igra nikad bolje, dok ce bojim se Alaba ipak napustiti Bajern ovog leta zbog novog izazova,ali dobro tu je Lukas Ernandez koji ce biti novi levi stoper.

avatar
Misosesic
Thursday, 16.07.2020
18:13

Davis ce da bude levi bek.

avatar
Anthony
Thursday, 16.07.2020
16:14

Iskreno mislio sam da ce Verner kod njih, ali Leva izgleda ove godine moze da bude i pretedent za Zlatnu loptu, samo pogledajte statistiku... Nijedan spic nece moci da ocekuje minute pored njega, ali moraju da mu nadju nekoga ko ce kvalitetno da popuni ekipu kada on ne igra..
Inace Bajern mozda odradio najbolju smenu generacija koju sam video od kada pratim fudbal...
Real pokusava ali zamuckuje, a Barsu ne vidim medju ozbiljnim klubovima kad se Mesi bude povukao...

avatar
Karambol
Thursday, 16.07.2020
18:54

Upravo tako, Leva je na vrhuncu karijere i u najboljim godinama za napadaca,sam je rekao da tek od njega mozemo da ocekujemo tako da po meni on moze igrati jos 3-4 top sezone. Ako odu Alkantara i Alaba,Bajern vec ima spremne zamene u vidu Gorecke i Ernandeza,tu su i mladi Kuasi,Zile,Toliso...

avatar
BlueBoy84
Thursday, 16.07.2020
20:54

Barsa sad zbog njega nije ozbiljan klub. Za transgere koje je naredio sve bili promašaji