"Jorgandžije" završavaju strašan posao!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.05.2018.
19:04
Izvor: Sportske.net

Madridski Atletiko prošle godine u ovo vreme nije mogao da razmišlja o angažovanju igrača, a sada uveliko rade na tome.

EPA/ANGEL DIAZ
EPA/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Četa Dijega Simeonea zbog transfer zabrane leta 2017. godine nije mogla da registruje nove igrače.

Tako nije bilo dolazaka na "Vanda Metropolitano", ali ni mnogo odlazaka, ali su u januaru Madriđani ipak poslovali, angažovanje Dijega Košte pomoglo im je i da se domognu trofeja u Ligi Evrope.

Sezona za nama bila je uspešna za Atletiko, drugo mesto na tabeli Primere i trofej u evropskom takmičenju, ali uprava želi da podigne stvari na novi nivo.

Tako će pokušati da se što bolje pojačaju u letnjem prelaznom roku, a prema pisanju brojnih medija nalaze sa na pragu završavanja jednog fantastičnog posla.

Naime, prema izveštajima iz Francuske, fudbaler Monaka Fabinjo nalazi se nadomak prelaska u redove "Jorgandžija".

Brazilac je jedan od retkih koji su se zadržali na stadionu "Luj II" nakon strašne sezone 2016/17, u kojoj je osvojena Liga 1 i u kojoj su "Kneževi" igrali polufinale Lige šampiona.

Fabinho Fabinjo

Njega je žarko želeo Mančester junajted minulog leta, stidljivo se pominjao i Juventus, a kako stvari stoje Brazilac će karijeru nastaviti u dresu madridskog Atletika.

Za njegove uslugu bi uprava kluba iz Madrida trebalo da izdvoji 35 miliona evra, što je za današnje uslove i igrača njegovih kvaliteta zaista niska cifra.

Fabinjo može da pokrije nekoliko pozicija u ekipi, počeo je kao desni bek, ali ga je Žardim premestio u vezni red, gde se sjajno snašao.

Bio je i ove sezone jedan od najboljih igrača Monaka, uspeo je i da postigne sedam golova, pa su mnogi ostali začuđeni kada ga brazilski selektor Tite nije uvrstio na spisak putnika za Rusiju.

Bilo kako bilo, sjajan posao Madriđana, nema sumnje da će Fabinjo predstavljati veliko pojačanje za četu "Ćola" Simeonea naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 28.05.2018
12:21

Odlicno pojacanje, smesna cifra.

avatar
Rosonero per siempre
Sunday, 27.05.2018
23:40

Voleo bih da je ovo istina, ali nema sanse da dodje za 35m. Jednostavno nisu ni ovi u Monaku glupi. Ali i da iskesiraju 50m, nece da pogrese.

avatar
Danilo20
Sunday, 27.05.2018
20:21

35 miliona za ovu igracinu?Poklon

avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 27.05.2018
19:59

Fabinjo je strašan. Ima ubedljivo najviše oduzetih lopti francuskom prvenstvu (drugi ispod njega ima 35 manje oduzetih lopti). Pride, sasvim dobar tehničar, ume dati i gol... sve u svemu, izuzetan igrač, ali cena mu neće biti ispod 50 miliona. Ako dođe, biće sjajno. Vamos Atleti!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 27.05.2018
19:34

Da sacuvaju Grizmana i mogli bi da naprave top tim. Oblak,Luis,Himenez,Godin,novi desni bek,Koke,Fabinjo,Saul,novo levo krilo,Grizman i Kosta. A i da prodaju Grizmana,uzece 100 miliona i bice para za adekvatnu zamenu.

avatar
JC\'90
Sunday, 27.05.2018
20:32

Lepo si sastavi. Ja bi na beka Sidibea, levo krilo Depaja, na desno Thuvana umesto Grizmana posto ide sigurno.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 27.05.2018
23:21

Njima Grizman sad igra poluspica u 4-4-2 formaciji,desno igraju Saul ili Korea. Saul odlicno pokriva tu poziciju,treba im levo krilo,zamena za Gabija (to bi bio Fabinjo) i desni bek (Huanfran je gotov,Vrsaljko ne uliva poverenje). Za ta tri pojacanja sigurno imaju pare.

avatar
Dača
Sunday, 27.05.2018
20:57

Na levom krilu bih voleo da vidim Forsberga, mislim da će Simeone uspeti da izvuče maksimum iz njega.