"Jorgandžije" mogu da odahnu, Čolo ima sjajne vesti!

Autor: Stefan Matić
subota 11.05.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net

Argentinac veruje u ostanak svoj ponajboljeg igrača na "Vandi Metropolitano".

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Atletiko Madridu predstoje velike promene u igračkom kadru, "Jorgandžije" će narednog leta promeniti dobar deo svog defanzivnog zida.

Dijego Godin sutra igra poslednju utakmicu pred svojim "Jorgandžijama" u Madridu, Urugvajac se seli u Italiju, Lukas Ernandez prelazi u minhenski Bajern. Još uvek postoje pitanja oko ostanka Felipe Luisa i Santjago Arijasa.

Međutim, sve navijače zanima sudbina Antoana Grizmana.

"Od kada se ta tema pojavila uvek kažem isto, vidim da je dobro, srećan, on je naš vođa i stavljamo mu to do znanja", izjavio je Simeone danas.

"Mislim da ostaje, šta će se desiti u budućnosti zavisi i od njega i od nas. Nisam u njegovim cipelama, ako želi nešto da nam kaže, to će i učiniti"

grizman

Mediji su dosta pisali o tome da je Francuz već dogovorio prelazak u Barselonu, do transfera je moglo doći i prošlog leta, ali izgleda da je stavljeno samo na čekanje.

Ostanak Grizmana bi svakako bila jasna poruka navijačima madridskog kluba i same snage kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Monday, 13.05.2019
11:53

Ja kao navijač Barcelone se nadam,da če do kraja kariere ostat u Atleticu.Veliku grešku če napravit Barcelona ako ga uzme.

avatar
V84
Saturday, 11.05.2019
19:55

Mozda će opet snimati filmić.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 11.05.2019
18:31

28 godina ima, ili će preći u neki drugi veliki klub ovo/naredno ljeto ili ostaje u Atletiku do neke 33-34 godine i time ostavlja još dublji trag u klubu, tako mi se čini.