"Jorgandžije" ciljaju još jedno veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.09.2019.
14:45
Izvor: Sportske.net

Pokušaće da obave transfer već u januaru.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nije tajna da je Atletiko Madrid bio zainteresovan za napadača španske reprezentacije i Valensije Rodriga Morena.

Brazilac sa španskim pasošem je imao odličnu sezonu na "Mestalji", postao je redovan član i "Furije", pa je postao interesantan brojnim klubovima.

Pominjan je kao potencijalno pojačanje Reala i Barse, ostao je u Valensiji, ali bi već u januaru mogao da menja sredinu.

"Jorgandžije" su imale dogovor sa "Slepim miševim", pristala je Valensija na 60 miliona evra, ali je Atletiko morao najpre da proda Anhela Koreu.

Argentinac je bio velika želja Milana, ali "Rosoneri" nisu uspeli da skupe potrebnih 50 miliona evra, te su na kraju doveli Ante Rebića iz Ajntrahta.

Tako je propao i transfer Rodriga u špansku prestonicu, Simeone veruje da bi bivši igrač Benfike bio savršen dodatak timu, kako može da igra na više pozicija u napadu i odlično bi se dopunjavao sa Feliksom, Moratom i Dijegom Koštom.

Januar je nova prilika za ekipu sa "Vanda Metropolitana", videćemo da li mogu da postignu dogovor sa Valensijom i da li su na "Mestalji" promenili svoj stav, bolje rečeno, da li je Rodrigu u međuvremenu skočila cena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke