Jokanović odbio 20 miliona!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.06.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net, engleskifudbal.com

Srpski stručnjak potvrdio da je u Fulam stigla primamljiva ponuda od strane novog premijerligaša, ali da je odgovor bio negativan.

EPA/FERNANDO VELUDO
EPA/FERNANDO VELUDO

Povezane vesti

Britanski Skaj sports danas je preneo deo intervjua koji je Slaviša Jokanović dao za srpski portal ''Engleski fudbal'', a u vezi sa Tomom Kejrnijem, ''desetkom'' Fulama, za koga je konkretno interesovanje pokazao Njukasl i Rafa Benitez.

Jokanović je, između ostalog, konstatovao da su iz Njukasla bili spremni da plate 20 miliona funti, ali da je ta ponuda odbijena. Detaljno je objasnio i zbog čega.

''Nije on za Njukasl, nema tamo šta da traži u tom sistemu, njemu ovakav Fulam odgovara. Ovde kad je ekipa u problemu, lopta uvek ide njemu i on je čuva, a tamo je verovatno ne bi ni video.

Kad lopta ne može doći do njega onda je naš tim u problemu. Ipak, fizički je inferiorniji, ne oduzima lopte, i u defanzivi je slabiji'', istakao je Jokanović, a kompletan intervju možete da čitate OVDE.

Inače, 26-godišnji Kejrni je ove sezone odigrao 47 mečeva za Fulam i postgao 13 pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shang Tsung
Wednesday, 14.06.2017
14:39

samo 2O miliona funti za nekog igraca iz Championshipa,mogu misliti koliko realno vredi.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 14.06.2017
13:16

Alal vera za to sto si postavio taj intervju, procitao sam ga bas pre neki dan i bas mi je drago sto necu biti jedini...