Jokanov problem nastao letos, ali evo zbog čega mora da izdrži do zime!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.10.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Tačno je da je Fulam letos uložio u pojačanja, ali i to je razlog što Jokanović nije potpisao ugovor. Šta se sprema u januaru i hoće li mu klub odrešiti ruke, ako preživi na klupi do tada?

Beta/AP Photo/Rui Vieira, FILE
Beta/AP Photo/Rui Vieira, FILE

Povezane vesti

Šta će se desiti sa Slavišom Jokanovićem ostaje možda da vidimo već u ponedeljak, ako izgubi od Hadersfilda, vlasnik Kan bi mogao da promeni mišljenje i da ga smeni.

Jokanović o tome ne razmišlja, on je odbio pre izvesnog vremena novi ugovor, a nagađalo se da je u pitanju nezadovoljstvo što nije imao uticaja na izbor pojačanja. Podsetimo, Fulam je uložio 100 miliona funti u 12 igrača, javna je tajna da neki nisu bili po ukusu srpskog trenera.

Sa druge strane, klub je spreman na nove kupovine u januaru, novac nije problem, ali ponovo je pitanje hoće li Jokanović i ako preživi na klupi do tada imati odlučujuću reč u angažovanju igrača.

To ga frustrira, engleski mediji pišu da su igrači uz njega, ali kada nema rezultata, zna se šta se dešava.

Fulam je trenutno u zoni ispadanja, odbrana deluje očajno, u poslednjih pet mečeva ni sami ne mogu da saberu koliko su golova primili.

Podsetimo, letos su dovedeni, tačnije otkupljen je Mitrović koji ih je golovima uveo u ligu i on je jedino pravo pojačanje, to jest neko ko je opravdao novac.

Ali, Alfi Moson je očajan, a koštao je 15 miliona funti, Seri je doveden za 18, posle dobrog početka pao je u formi, Maršan, još jedan igrač Nice se nije snašao, Fosu Mensah je direktni krivac za poslednji poraz, golman Riko ne blista, Šurle, Vieto, su pokazivali neke znake života, ali sada to deluje loše.

Oko igrača, Jokanović po pisanju medija nije konsultovan, i to je najveći problem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Стојанчевић
Tuesday, 30.10.2018
16:37

i desno krilo skripi u stvari cela desna strana..i sigurno je da su veoma losi u odabiru stopera jer to im je najveci problem vec par godina u nazad a ni kapiten nije kao prosle sezone i njemu je losa forma..a najveci problem kao sto mogu primetiti jeste to sto cim daju gol oni ga odmah prime previse opusteno igraju za pl ali verujem u jokana da ce uspeti da opstane jer njegov tim je dokazao da dize formu tek u drugom delu sezone

avatar
CZYNWA
Tuesday, 30.10.2018
14:36

Uprkos svemu, mislim da opstanak nece biti toliki problem, jer Hadersfild i Kardif su nekako sigurna dva mjesta, a Barnli, Njuka i Soton su tu, u rangu sa Fulamom. E sad, sto se pojacanja tice, dovesena su pojacanja na pogresnim mjestima i mozda je to najveci problem. Zadnji vezni, stoper i l.bek u januaru su neophodni !

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
16:01

Mislim da je Barnli suvise tvrda ekipa, iako ih kantaju imaju nekoliko sezona iza i iskusvom mogu opstati. Brajton je recimo los ali su vezali tri i sada su van domasaja ali sve se menja - oni imaju samo tri igraca pa se drze nekako, jos je jedan od njih 33-gosinji marej. Soton je tuga, mislim da oni mogu da vezu losu seriju ali ne svodi se na druge, ako odbrana Fulama ne ocvrsne odose u aut.

avatar
M_85
Tuesday, 30.10.2018
13:47

Kao sto rekoh, rezultata nece biti u prvom delu sezone. A takodje i sam Jokanovic je rekao da se ne pita nista u vezi pojacanja.

avatar
ISTINA BOLI
Tuesday, 30.10.2018
12:50

Po cemu je Mitrovic opravdao novac,dao 5 golova i ima jednu asistenciju na 10 utakmica,a sve i jedna akcija ide na njega,igra se potredila njemu i vodi ih do neverovatne zone ispadanja. Imas Sesenjona i Surlea,prvi koji je munja i drugi koji je vrhunski tehnicar uopste za PL,a posebno za klub kakav je Fulam i ti njih koristis da po 90 minuta centriraju drvetu.

avatar
Mangus
Tuesday, 30.10.2018
13:55

Prvo, igra za Fulam a ne Siti ili Celzi, pa da ocekujes 50 golova. Drugo, moras dati nekome upotrebljiv centarsut da bi ga taj iskoristio. Mitar nije u potpunosti opravdao novac, ali od svih dovedenih igraca, najvise je pokazao, bez greske. 5 golova i 1 asistencija na 10 utakmica je odlican prosek. Jedan FIRMINO koji igra u Liverpulu je ove sezone postigao 3 gola. u Liverpulu. Pored Manea, Salaha, Sacirija, Keite, Vajnalduma...

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
15:59

Ne gledaj statistiku gledaj utakmice. Mitro je na nivou takmicenja dok mnogi nisu ni prici. Pomenuti Betineli, Mekdonald, Sajrus Kristi i verovatno jos nekoliko njih ni ne veruje da dobijaju sansu i tu lezi greska. MAnje rotacije, vise kolektivne igre i da ih popusti grc pritiska.

avatar
ISTINA BOLI
Tuesday, 30.10.2018
15:58

Davno nesto nelogicnije nisam procitao! Kao prva stvar,da ima kvalitet za Siti,igrao bi u Sitiju ili mislis da postoji teorija zavere neka? Kao druga stvar,Fulam ce dati do kraja sezone nekih 70 golova,a Liverpul 110 i jel lakse Mitrovicu da da vise,ako sve ide na njega ili je lakse Firminu,pored Salaha,Manea,Keite i ostalih? To ako neko da gol,ne znaci da je dobro odigrao,a cim njima protivnicke ekipe prave toliko akcija,znaci da ni NAPAD ne radi dobar posao,jer da on zadrzi loptu,tj da radi bilo sta nego sto se rva iz samo njemu poznatih razloga,mozda ne bi primali toliko golova. Sve u svemu,ako je ekipa u zoni ispadanja i ocajno izgleda,NIKO nije opravdao novac!

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
12:50

Jokan ima tezak zadatak ali moguce ga je ostvariti. Treba da stegne odbranu i da bude bolji od tri ekipe a pored njukasla, hadersfilda i kardifa tu je jos samo sautempton po mom misljenju u trci sa fulamom za dno. Ostali imaju kvalitet vise, zato je poraz od kardifa uzas a i to je razlog zasto je mec sa hadersfildom ko finale kupa

avatar
Mangus
Tuesday, 30.10.2018
13:56

Slazem se sa tobom. Realno, Kardif i Hadersfild su po kvalitetu iza Fulama i to debelo. Njukasl manje vise ali ih vodi slepac pa tu Fulam vidi sansu.
Ali sa igracima u odbrani koje imaju, ne mogu nesto posebno postici. vecina njih je ispala iz lige ili su bili igraci za cempionsip, a ne PL. Vezni red i napad ok, ali ne mogu oni postici golova koliko ovi mogu primiti

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
15:57

Igraci u odbrani su losi ali mislim da je u pravu momak za Betinelija, on odbrani dve stopostotne pa dvaput kiksira ko Karijus. Ipak mislim da vezni red snosi ogromnu krivicu za mnoge golove, oni se moraju braniti krvlju i kao kolektiv jer nemaju individualni kvalitet a veza ne pomaze ni najmanje + onaj desni Sajrus Kristi je katastrofa a igrao je dosta. Bilo je tu i neuigranosti i povreda ali i dalje verujem da Moson i Cejmbers + Odoi i Fosu Mensah mogu da se uspanuju ali neko da objasni Seriju da ne prodaje lopte, Mekdonald van, Sesenjon da prestane da se plasi niko ga nece ujesti. Sirle i Vijeto imaju iskustva ali nisu lideri a nisu ni Seri ni Angisa pa se postavlja pitanje zasto nemaju pravog kapitena jer Kerni nije to - to je najveci previd osim naravno nezalaganja. Neki njihovi golovi se ne primaju ni u graficaru.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 30.10.2018
15:09

Dok god forsira presporog MekDonalda u vezi i stalno rotira odbranu neće biti rezultata.. Betinelija je kasno sklonio iz prve postave, koštao ga je bar 10-12 bodova..