Jokanov "biser" neće u najveće klubove, samo želi da igra!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.03.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović je u podmlatku Fulama pronašao mega zvezdu.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Rajan Sesenjon ima samo 17 godina, a već je odigrao 70 utakmica za prvi tim Fulama, samo ove sezone postigao je 14 golova, u tekućoj kalendarskoj godini je na devet golova i sa tim učinkom je najbolji strelac u engleskim ligama, zajedno sa Kunom Aguerom.

Ono što fascinira to je da je Sesenjon počeo kao levi bek, ali je Slaviše Jokanović otkrio da njegov potencijal najviše izbija na površinu na poziciji levog krila, pa sada mladi fudbaler bez problema može da pokrije sve opcije po levom boku.

Već ga porede sa legendom ostrvskog fudbala Geretom Bejlom, a jasno je i da je veliki broj klubova već stao u red za njegov potpis.

Tako smo juče preneli da je mladom Englezu za srce prirastao Liverpul, dok "Miror" sa druge strane piše da bi Sesenjon karijeru najradije nastavio u Totenhemu.

Poznato je da su za njega zainteresovani gotovo svi klubovi iz vrha Premijer lige, pored pomenutih Liverpula i Totenhema njegove partije prate i mančesterski rivali, pa na kraju krajeva nije ni bitno koji klub preferira, jer je sasvim jasno da ćemo ga pre ili kasnije gledati u nekom od najjačih engleskih klubova i nesumnjivo u reprezentaciji Engleske.

Engleski mediji naglašavaju da bi Sesenjon možda i izabrao Sparse pre ostalih klubova, ali samo ukoliko reši da napusti redove Fulama, sa akcentom na "ukoliko".

Tako jasno impliciraju da bi mladi fudbaler još neko vreme mogao da provede na "Krejven Kotidžu", što bi najverovatnije bila i najbolja opcija za njega, kako bi u jačoj konkurenciji imao manje prilika da igra, dok bi se u ekipi Slaviše Jokanovića sve vrtelo ooko njega.

Dobra stvar je i to što se Fulam nalazi na četvrtom mestu na tabeli engleskog Čempionšipa, pa bi mladog Sesenjona već naredne sezone mogli da gledamo u Premijer ligi u dresu "Kotidžersa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
96
Thursday, 08.03.2018
13:28

Idealan scenario za njega bi bio, da udje sa fulamom u pl i odigra bar jednu sezonu sa njima. I Zaha se zaleteo u Junajted i nista uradio nije.

avatar
Mangus
Thursday, 08.03.2018
13:25

Ako fulam udje u pl, on bez dileme treba da ostane. U ovim godinama je bitno da igra, ima vremena za liverpul, utd, totenhem