Jokan poslao ponudu u Lisabon

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.07.2018.
12:26
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak nanišanio je još jedno dobro pojačanje.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Stigli su na "Krejven Kotidž" Maks La Maršan i Žan-Mišel Seri iz Nice, dvojac je plaćen 30 miliona evra i time je otvoren prelazni rok za ekipu Fulama.

Jasno je da se tu neće zaustaviti, Jokanović želi i Zinčenka iz Mančester sitija, kao i Aleksandra Mitrovića iz Njukasla, a prema pisanjima portugalskog "Rekorda", koji se poziva na medije u Peruu, Fulam je sada poslao ponudu na "Luž" za usluge peruanskog reprezentativca Andre Karilja.

Krilni fudbaler je u Benfiku stigao 2016. godine, a minulu sezonu proveo je na pozajmici u Votfordu, na "Vikaridžu" je upisao 28 nastupa u Premijer ligi i postigao je dva pogotka.

Igrao je i na Mundijalu u Rusiji, bio je standardan u selekciji Perua.

Njegov agent je bio u Saudijskoj Arabiji, gde je pregovarao sa Al-Hilalom, koji sa klupe od ovog leta predvodi portugalski stručnjak Žorž Žesus, koji je sa Kariljom radio u Sportingu, ali su pregovori propali, jer Saudijci nisu bili spremni da ponude četiri miliona evra na ime pozajmice.

Fulam je poslao upravo toliku ponudu u Lisabon, ostaje da se vidi da li će "Kotidžeri" uspeti da otkupe njegov ugovor ili će Karilja dovesti na pozajmicu do kraja sezone, sa opcijom otkupa po isteku kratkoročne saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke