Jokan hoće Brazilca, ali ga čeka težak zadatak

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.06.2018.
22:38
Izvor: Sportske.net

Fulam se vratio u Premijer ligu, sada kreće spremanje za sezonu u eliti.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je napravio sjajan rezultat sa Fulamom, dve sezone zaredom je igrao plej-of za plasman u elitni rang, prvi put mu nije uspelo da se plasira u Premijer ligu, ali je u sezoni za nama to ostvario.

Igraće se najbolji fudbal u Engleskoj i na "Krejven Kotidžu" naredne sezone, a kako bi se igrao i duže od toga, jasno je da Fulam mora dobro da se pojača.

Sada su se pojavile informacije u belgijskim medijima, da je ekipa srpskog stratega zainteresovana za krilnog fudbalera Standardan iz Liježa Edmilsona Žuniora.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je eksplodirao u plej-ofu belgijskog šampionata u sezoni za nama, postigao je sedam golova na 10 nastupa, upisao je i tri asistencije.

Fulam je zainteresovan da ga preseli u svoje redove, a za to im neće biti potrebna ni neka velika svota novca, jer Edmilson ima još samo godinu dana ugovora sa Standardom.

Ipak, imaće velikih problema da ga angažuju, kako je konkurencija za njegov potpis paklena.

Pored Fulama želega i Vulverhempton i Vest Hem iz Premijer lige, kao i Fiorentina, Sasuolo i Đenova iz Serije A, dok je za njegove usluge zainteresovano i nekoliko klubova iz francuske Lige 1.

Videćemo da li će uprava Fulama uspeti da ga ubedi da je prelazak na "Krejven Kotidž najbolja opcija za njega, sigurno je samo da će Brazilac ovog leta napraviti veliki korak unapred, u svojoj karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke