Jedan klub već odustao od Ikardija

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.04.2019.
16:21
Izvor: Sportske.net

Pitanje je koliko bi Mauro Ikardi doneo dobrog u tim.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Atletiko Madrid je i definitivno odustao od Maura Ikardija.

Navodno klub Dijega Simeonea traga za napadačem, a nekoliko medija bliskih klubovima su potvrdili da Atletiko neće uputiti ponudu za Ikardija.

Razlog je ne samo visoka cena, već i ponašanje Maura Ikardija koji je doneo dosta nemira u Inter prethodnih meseci, posebno nakon što mu je uklonjena kapitenska traka i jasno je zašto Dijego Simeone ne želi sunarodnika u svom timu.

Napoli i Juventus su klubovi iz Serije A koji bi mogli da dovedu ovog napadača, a Mančester junajted i Real Madrid će nastaviti da prate situaciju.

Ikardi ima otpusnu klauzulu od 110 miliona evra, ali verujemo da bi Inter u ovoj situaciji prihvatio i daleko nižu sumu za njega.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.04.2019
17:56

Danas ladno ne postoji nijedna devetka da me impresionira a pre 15-ak godina imali smo mnogo njih. Vecina matori a ispod 30 godina najbolji su Ikardi, Lukaku, Morata, Jovic to dovoljno govori koliko je sati...

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 10.04.2019
17:36

..sto se mene tice volio bi svi da odustanu! Nije Mauro donio nemir u klub vec njegova "jača" polivina koja je na staromodan način htjela da izbori viša primanja, sto se Maura tiče kad god je igrao izgarao je na terenu!

avatar
Don Carlo
Wednesday, 10.04.2019
16:55

Ovdje realno niko ne kupuje Ikardija, nego Vandu Naru, a ona samo donosi probleme. Nadam se da ce Real prije uzeti Jovica.