Jasan znak, ovaj dvojac sigurno napušta Barsu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.08.2020.
18:43
Izvor: Sportske.net

Napravili su prvi korak ka promeni sredine.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Jasno je, Barsi je potrebna totalna revolucija.

Kike Setijen je već bivši, a jasno je i da će veliki broj igrača napustiti "Kamp Nou".

Kako prenose španski mediji, prvi će sredinu promeniti Ivan Rakitić i Martin Brajtvajt.

Naime, oni su izneli svoje stvari sa "Kamp Nou", ispraznili su ormariće, što je jasan znak da se rastaju sa klubom.

Rakitić je u Barsu stigao 2014. godine iz Sevilje, upisao je 310 nastupa u dresu "Blaugrane", postigao je 36 golova i sa Kataloncima osvojio četiri titule u Primeri, četiri trofeja u Kupu kralja, trofej Lige šampiona, dva Superkupa Španije, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Sva je prilika da će se vratiti u Sevilju, što je navodno i sam zatražio, a jasno je i da će ga na "Sančes Pishuanu" dočekati širom raširenih ruku.

Baner Liga Sampiona

Brajtvajt je na iznenađenje mnogih stigao na "Kamp Nou" u februaru tekuće godina, Barsa je dobila dozvolu da se pojača van prelaznog roka, zbog teških povreda Luisa Suareza i Usmana Dembelea.

Odabrali su iskusnog Danca, platili su Leganesu otpusnu klauzulu od 20 miliona evra za njegove usluge, upisao je 11 nastupa i postigao jedan pogodak, jasno, pauza zbog pandemije je omogućila Suarezu da se oporavi za nastavak sezone, pa je postalo jasno da je angažovanje Brajtvajta bilo nepotrebno.

Sada je postao višak, pisalo se da ima ponude iz Premijer lige, prate ga Vest Hem i Everton, a Englesku dobro poznaje jer je dve godie nosio dres Midlsbroa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 16.08.2020
08:16

Kako se zove dijete od Pudja i Mudje? Pudja

avatar
Jasminn
Saturday, 15.08.2020
19:02

Ma nemoraju se brinuti u Barcelini. Sad kad dodje Lautaro i jedna punoljetni stoper koji je odigrao nekih 15-20 utakmica u Cityju. E onda se tesko Bajernu

avatar
Rise up
Saturday, 15.08.2020
19:00

Barselona treba da promeni skoro ceo tim. Iz odbrane se ne zna ko je gori, a vezni red je prespor i sve su stari igraci. Treba da grade ekipu oko De Jonga,Fatija i Puiga.Moze Mesi jos da igra ,meni je presmesno krive coveka za debakl sinoc. On se seta 80% utakmice ali mu je dovoljno tih 20% vremena da resi utakmicu.