Japanac se otvoreno nudi Junajtedu, šta kaže Solskjer?

Autor: Stefan Matić
nedelja 29.09.2019.
22:02
Izvor: Sportske.net

Malo i komična situacija u režiji jednog od najpoznatijih igrača Azije.

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA

Povezane vesti

Mančester junajted sutra igra veliki derbi sa Arsenalom na "Old Trafordu" u poslednjem susretu sedmog kola Premijer lige. "Crveni đavoli" kubure sa povredama, dosta je "stradao" napadački deo tima. Sutra će napad verovatno predvoditi Džesi Lingard pošto su Marsijal i Rašford pod znakom pitanja, Francuz zasigurno neće nastupiti dok za Engleza ima nekih šansi.

Deluje da su Ed Vudvord i ekipa zakazali kada nisu obezbedili zamene kada su sa "Traforda" otišli Romelu Lukaku i Aleksis Sančez koji proživljavaju bolje dane u milanskom Interu. Ipak na adresu Junajteda je stigla zanimljiva ponuda.

Radi se o Keisukeu Hondi. Tridesettrogodišnji Japanac je trenutno bez angažmana pošto je završio epizodu u Melburnu. Ofanzivac se otvoreno ponudio Junajtedu preko svog Tviter naloga gde je naglasio da ga ne zanima novac već samo igranje u velikom timu poput Mančestera.

Ostaje da se vidi da li će Solskjer razmotriti ovakvu opciju uzimajući u obzir da je trenutno u deficitu sa ofanzivcima.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolam3511
Monday, 30.09.2019
11:14

Kakav potez uprave kluba prodaju 2 napadaca ne dovedu ni jednog pa im se povrede Rasford i Marsial i na kraju ce im napad predvodi Lingard koji nezna da igra u vezi a kamoli u napadv savrsen potez uprave

avatar
Devil born 1878
Monday, 30.09.2019
02:12

Bio bi bolji od 80 posto igraca sto imamo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 30.09.2019
02:07

Otvoreno se podsmevaju junajtedu

avatar
Devil born 1878
Monday, 30.09.2019
23:40

Jesi pametan nema sta