Januzaj treba da napusti Junajted?

Autor: Miloš Marković
sreda 17.09.2014.
11:09
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler je zapao u drugi plan kod Van Gala, mišljenja preovladavaju da mora da napusti Junajted kako bi napredovao.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Prošlogodišnji prvotimac Mančester Junajteda, talentovani Belgijanac poreklom sa Kosova se pominjao kao nova zvezda 'crvenih đavola' kao predvodnik novog talasa.

Ipak, u renoviranom timu Luja Van Gala, Adnan Januzaj je otišao nekoliko stepenika niže, sada igra za mladi tim gde se trudi i uspeva da pažnju zadrži na sebi. Igrao je sjajno za vikend, kaže da želi da se dokaže novom menadžeru, koji je inače poznat po promociji mladih fudbalera.

U prvom timu već je Bleket, ali imperativ rezultata zahtevao je brojna pojačanja svetkse klase koja su stigla upravo na poziciji na kojoj igra Januzaj.

S tim u vezi, sve su glasnija mišljenja da bi Januzaj trebalo da napusti Mančester Junajted ako želi da napreduje. Među njima je i Kit Gilespi.

„Januzaj je i dalje mlad i još uvek uči. Potrebne su mu utakmice kako bi izkazao svoj potencijal. Prošla sezona je bila jako loša po Junajted, ali upravo je Januzaj bio jedan od boljih igrača u timu. Januzaj je krilo i mislim da ne može da se uklopi u ovaj tim Junajteda.“

„Veoma je teško pronaći mu mesto u novom sistemu, Januzaj treba da igra što bliže golu. Možda bi bolje bilo da ode, negde na pozajmicu, mislim da bi mu to umnogome koristilo.“, rekao je Gilespi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke