Jaja Ture pred novim klubom, dopuniće kolekciju trofeja?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 14.01.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

Iskusni vezista pred idealnim angažmanom.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Od kako je napustio Mančester siti, Jaja Ture se ne snalazi najbolje.

Igrao je u prvom delu sezone za grčki Olimpijakos, najavljen je kao veliko pojačanje, ali se nije snašao u svojoj drugoj epizodi u klubu.

Otpušten je nakon par meseci, ponovo je slobodan, ali bi i to uskoro moglo da se promeni.

Naime, kako prenose engleski mediji, pozivajući se na grčke, Jaja Ture bi karijeru mogao da nastavi u škotskom Seltiku.

Brendan Rodžers je veoma zainteresovan da ga vidi u redovima svoje ekipe i sa njegovim bratom Kolom Tureom pokušava da pronađe idealnu formulu za njegovo angažovanje.

Kolo Ture je karijeru i završio u Glazgovu, trenutno radi kao trener na "Seltik parku" i pomoći će "Hupsima" da presele njegovog mlađeg brata u svoje redove.

Ture bi tako dobio priliku da se bori za nekoliko trofeja, kako je Seltik prvi favorit za svu moguću srebrninu u Škotskoj.

Ipak, vodiće veliku bitku sa Rendžersom do kraja sezone, ekipa Stivena Džerarda ih je savladala u derbiju i izjednačila se sa aktuelnim šampionima na čelu tabele.

Jaja Ture bi tako mogao da doda još koji trofej u svoju kolekciju, koju čine svi mogući trofeji u Španiji i Engleskoj, kao i trofej Lige šampiona, koji je podigao sa Barselonom, kasnije je osvojio i UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo sa Kataloncima. Takođe je u svojoj prvoj epizodi u Olimpijakosu uspeo da osvoji grčki šampionat i kup.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Tuesday, 15.01.2019
00:48

Pelegrini bi imao za 50% jaci tim kada bi doveo Turea.Naravno ako bude dobro igrao.Njima fali igrac njegovih karakteristika da igra sa Rajsom.Tada bi recimo imali bolji vezni red i od Liverpula.