Izvesno je, on će biti Donarumin naslednik u Milanu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.03.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Čini se da nema više ni tračka nade, golman Italije napušta "Rosonere", a zamena obezbeđena...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sve je jasnije, prostora za dogovor nema. Naime, iako Donaruma želi da ostane u Milanu, on neće pristati na smanjenje plate, a Gazidis hoće da smanji troškove.

Uz to, golman Milana je jedan od retkih igrača koji bi mogao da donese značajniji prihod klubu koji će još jednu sezonu u nizu izostati iz Lige šampiona.

Rajola će sigurno odvesti Donarumu, da li u Real, PSŽ ili Everton, ćini se da je treća opcija najverovatnija, jer Anćeloti želi golmana Milana i spreman je da izdvoji oko 50 milions evra.

Italijanski mediji tvrde da su "Rosoneri" već našli zamenu, da će klub dovesti Huana Musa iz Udinezea i da pregovori dobro napreduju.

Ko je u pitanju?

Muso je nekadašnji golman Rasinga koji je par godina u Italiji, stigao je i do reprezentacije, mada sedi na klupi, Romero je prvi golman. Ove sezone je branio u 20 mečeva u šampionatu, prošle 29, uspeo je da istisne Skufeta koji je bvažio za najtalentovanijeg golmana Italije, a sada je zaboravljen u Speciji.

Treba reći da je Muso imao i ponudu Intera, ali on želi u Milan, razlog je jasan, tu mu je garantovano mesto prvog golmana, dok bi u gradskom rivalu morao da čeka šansu jer je Handanović neprikosnoven.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 20.03.2020
13:03

Odlican Muso , ali da prodaju Gigia ? Zasto ? I zasto sada ? Mogli su da uzmu duplo vise da su ga prodali pre godinu-dve ...