Izvesno, Inter završava posao sa fudbalerom Mančester junajteda!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.01.2020.
17:20
Izvor: Sportske.net

Inter je sve bliži potpisivanju ugovora sa mladim fudbalerom.

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Agent mladog Tahita Čonga je viđen juče u Italiji, a razlog jesu pregovori sa milanskim Interom.

Radi se o mladom krilnom igraču Mančester junajteda koji ne dobija priliku da igra bitne utakmice ovog kluba, pa je rastanak veoma blizu.

Pitanje koje se postavlja jeste da li će ovaj momak odraditi ugovor do kraja sezone ili će možda već u januaru mesecu napustiti "Old traford".

Nije samo Inter zainteresovan za njega, pojavio se i Juventus, pa je Mančester junajted praktično nemoćan da zaustavi odlazak ovog fubdalera.

Ole Gunar Solskjer je napomenuo da želi ostanak Čonga, ali da je nemoćan ukoliko on želi da ode. Njegov agent je trenutno po Italiji, a po svemu sudeći pregovori sa Interom su prošli zadovoljavajuće...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Thursday, 16.01.2020
04:55

Jedan od onih igraca koji su zbog fizickih predispozicija (u ovom slucaju visine) bili dominantni u mladjim kategorijama, a zapravo su samo prosek ili cak i ispod njega.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 16.01.2020
00:11

Nista, kao noj zabije glavu i pojma nema gde se nalazi.

avatar
RedDevilSRB
Wednesday, 15.01.2020
19:14

Nije problem što misli da je iznad kluba toliko koliko je to što nijednu šansu nije iskoristio. Igrač kome svaki potez vrlo lako pročitaš. Sve vuče na levu nogu i čim tu opciju zatvoriš, gotov je.

avatar
Sir Alex
Wednesday, 15.01.2020
19:04

Drago mi je ako je istina. Jedini od mladjih igrača koji ne pokazuje apsolutno ništa, a šansi je imao dosta da bi se dokazao do sad. (Kao sto su se Greenwood i Williams dokazali da će biti klasa)

avatar
mrancic
Wednesday, 15.01.2020
20:49

Odmah da ide.Treba sa slabijim timovima testirati Gomeša i Garnera.Trenutno iz Junajtedove akademije igraju petorica i skoro svi su starteri.Kupovati sad kvalitetne igrače,pogotovu sredine terena.

avatar
mrancic
Wednesday, 15.01.2020
20:51

Zato su dobri Rašford,Grinvud,Bilijams,Mek Tomini.Enigma su Garner i Gomeš.Njima treba dati šansu a prodati Pereiru i Lingarda.