Iznenađenje u Engleskoj, Siti kupuje u prestonici!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.01.2020.
17:58
Izvor: Sportske.net

Iz vedra neba.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Poznato je da bi Liroj Sane mogao da napusti redove Mančester sitija, povređen je od samog starta sezone, a veliko interesovanje za njegove usluge je pokazao i minhenski Bajern.

Tako se čini da bi Nemac mogao da nastavi karijeru u Minhenu, najverovatnije od leta, ali ništa ne treba otpisivati.

Bilo kako bilo, jasno je da će "Građani" pokušati da mu angažuju zamenu, iako su se ove sezone manje-više snašli bez njega u rotaciji.

Pominjao se Mikel Ojarzabal iz Real Sosijedada, kojeg Gvardiola veoma ceni, a sada se još jednom ime pojavilo na radaru aktuelnog šampiona Engleske.

U pitanju je talentovani krilni fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Mladi engleski reprezentativac je minule sezone privukao veliku pažnju, posebno zbog interesovanja minhenskog Bajerna za njegove usluge.

Ipak, Čelsi je uspeo da ga zadrži, dobio je Hadson-Odoi i novi ugovor, ali i ove sezone se mučio sa povredama, mada nije blistao ni kada je dobijao priliku kod Lamparda.

Čini se da je Bajern digao ruke, posvetiće se angažovanju Sanea, što bi mogao da iskoristi Siti i talentovano krilo preseli u svoje redove.

Videćemo šta o svemu misle na "Bridžu", pokušaće "Plavci" da dovedu Zahu ili Sanča, možda bi prodajom Hadson-Odoija i još nekolicine fudbalera mogli da skupe novac i za obojicu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Thursday, 02.01.2020
20:40

Lampard je koliko juce rekao da ima poverenja u Odoia i da se to nece promeniti i prakticno da ce ga istolerisati dok ne nadje formu. Jedino ako bi siti pristao na razmenu Marez za Odojia, ostalo besmislica.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 03.01.2020
03:37

Ma De Brujne za Odojia najbolje! 😂 Nakon one teške povrede igra užasno, ali proradice on kad tad. Prošle sezone je igrao kao besan, zato ga je i Bajern želeo. Međutim sada kada smo se dogovorili sa Saneom više nam ne treba. Jedva čekam meč sa vama u LŠ, nadam se da ćete se pojačati pa da gledamo spektakl!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 02.01.2020
19:25

Haha nista od ovoga