Iznenađenje, Juventus i Čelsi pregovaraju oko novog posla!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.01.2019.
10:26
Izvor: Sportske.net

Posle Iguaina, mogli bi da dogovore još jedan transfer, u suprotnom pravcu...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je u Čelsiju, Juventus je objavio detalje dogovora.

Naime, Argentinac će biti na pozajmici koju će Čelsi platiti devet miliona do kraja godine,  sa mogućnošću da ona bude produžena još 12 meseci. Na kraju bi Englezi, ako žele, otkupili "Pipitin" ugovor za oko 36 miliona, koje bi platili u dve godišnje rate.

Nema nikakvih drugih klauzula, praktično je prepisano ono što je dogovoreno sa Milanom, pa Juventus niti je šta izgubio, niti dobio.

Ali, sada pokušavaju da pronađu drugi dogovor sa "Plavcima". Naime, žele mladog Danca Kristensena na pozajmicu sa pravom otkupa, pošto bi Mehdi Benatija da napusti klub.

Prema tim informacijama njegov menadžer je pritiskao Juve, ali Italijani ga neće pustiti u Arsenal. Razlog je to što su "Guneri" tražili za Remzija 20 miliona evra, iako će on kao slobodan igrač na leto preći među "Bjankonere".

Marokanac može da ode u jedan od tri kluba koji su poslali ponude, dva sa naftnog Istoka, iz Katara, odnosno Saudi Arabije, i Fulam koji ga takođe želi, ali nudi manji novac nego Arapi, kada je u pitanju ugovor Benatije.

Štoper je u drugom planu u Juventusu, ima 31 godinu, možda je ovo prilika da zaradi ogroman novac, a klub će ga pustiti za sumu od 10 miliona evra, duplo manje nego što su ga platili Bajernu, ali ne u Arsenal ili Marsej, gde Benatija želi da ide.

U tom slučaju, pokušali bi da ubede Čelsi oko Kristensena koji kod Sarija ne dobija šansu, a trener je ljut na Danca koji je u poslednjem meču 15-tak minuta pre kraja napustio svlačionicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Thursday, 24.01.2019
23:58

Sta kristensen da radi u juveu.Jos pamtim onu njegovu poprecnu loptu protiv barse kad ga je mesi kaznio.Nije sari lud zna da nema klasu za top fudbal .moze everton arsenal njukasl w .hem.

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 24.01.2019
11:48

Ludi su ako puste Kristensena!

avatar
Stabber
Thursday, 24.01.2019
14:58

Pa takva nam i jeste uprava

avatar
razzorNo1
Friday, 25.01.2019
18:04

50 miliona plus malkom za wiliana ee pa mislim stvarno