Iznenađenje, Junajted dovodi vezistu na probu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.12.2019.
17:45
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" imaju ideju, videćemo da li će je sprovesti u delo.

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted je zainteresovan za vezistu Benfike Žedsona Fernandeša.

Ovaj mladi fudbaler je minule sezone bio redovan u dresu "Orlova" sa "Luža", ali je ove sezone, pre svega zbog povrede, pao u drugi plan.

"Đavoli" su bili zainteresovani i letos, pa bi u januaru zbog gore-navedene situacije, konačno mogli da reaguju i vezistu lakše presele u svoje redove, nego što je to bio slučaj tokom prelaznog roka.

Ipak, svesni su u klubu da postoji određeni rizik zbog povrede, ali i činjenice da ga nije bilo na poslednjih sedam mečeva Benfike, pa su došli na ideju da Fernandeša najpre dovedu na pozajmicu.

Ideja je da mladi portugalski reprezentativac u januaru stigne u klub praktično na probu do kraja sezone, ali i da se u dogovor sa portugalskim velikanom ubaci opcija o otkupu ugovora, za 40ak miliona evra.

Žedson Fernandeš ima otpusnu klauzulu od 115 miliona evra, ali su zbog pomenutog razvoja situacije oko povrede i činjenice da je pao u drugi plan u klubu iz Lisabona svesni da ne mogu da dobiju ni približno toliko novca za njegove usluge.

Zato se na "Old Trafordu" nadaju da bi mogli da pristanu na njihovu ponudu i 20-godišnjeg fudbalera najpre proslede "Đavolima".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 30.12.2019
20:58

Bravo!Mlad i povređen.Uklopiće se odmah.Imaće drugare u bolnici Junajteda:Baji,Roho,Taunsebe,POGBA,Dalot,Mensa a i skoro će i Džons.Nadam se da je ovo zajebancija.😂

avatar
Adi237
Monday, 30.12.2019
22:07

Nemora znaciti da nece biti dobar svi oni se povredzuju takav je sport..sto da ne na pozajmicu sa pravom otkupa.

avatar
RaZZoR (6x)
Monday, 30.12.2019
19:18

Sta ce im pojacanja sad na zimu, po mom misljenju nece im bit problem skupit jos neki 10 bodova, kako ja znam niko nije ispao iz pl sa 40-42 boda.

avatar
mrancic
Monday, 30.12.2019
19:47

Ti koji će ispasti će možda jedini pobediti odličan Liverpul.Danas sam gledao na SK 1 emisiju o triploj kruni Junajteda.Teško si ga vama ako se podignemomiduče godine.Na VAR ste počeli da se vadite.

avatar
Adi237
Monday, 30.12.2019
20:23

Mi smo jedina ekipa koja vas ne rasula i propisno se napromasivala protiv vas..i mi smo vam jedini otkinuli bodove i sjeti se kad ste vise sretno izjednacili protiv nas slavili ste koda ste tad osvojili PL. Junajted da igra sa ovima slabijima na papiru ko sa ovima iz top 6 bili bi odma iza vas ali vec iduce sezone samo da ojacamo taj vezni red i tu smo iza vas..ako dodze eriksen i sanco ,pogba ostane tu smo opet u vrhu.