Izjednačena ponuda za Luku bombardera, šta će učiniti "El Klasiko" velikani?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.02.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio klub gde bi, s obzirom na trenutnu situaciju mogao da ima najveću minutažu...

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Nove informacije oko Luke Jovića.

Naime, prema tvrđenju nemačkih medija, u klub je stigla nova ponuda, Čelsi je izjednačio Realovu sumu, 45 miliona evra kako bi doveo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Njihov cilj je da podmlade tim, iako Žiru ima ambiciju da produži ugovor, izgleda da je prodaja neminovna, a nije sigurno ni šta će se desiti sa Iguainom.

Njegova sudbina nije vezana za Sarija, no, u ovom trenutku nije jasno hoće li Juventus pristati da spusti cenu za Argentinca na koga ne računa.

Luka Jović bi bio idealno pojačanje, važno je napomenuti da su Čelsijevi skauti jako zadovoljni onim što su videli i da njegova eventualna kupovina nije vezana za novog trenera.

Jer, i ako Sari ode, u šta niko ne sumnja, jasno je da bi Lampard ili eventualno neki drugi menadžer mogao da računa na momka budućnosti, ali i da bi Jović, s obzirom na situaciju sa napadačima mogao da računa na pravu šansu u Engleskoj.

Njega hoće i Barselona, navodno oni imaju neku vrstu dogovora sa novim napadačem, ali će Ajntraht na kraju sezone prihvatiti najbolju ponudu, oni će platiti ekipi Benfike 12 miliona otkup Srbina, a onda najverovatnije uzeti gotovo četiri puta veću sumu za svog "bombardera".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Sunday, 17.02.2019
01:22

Slab je to igrac jos,moze da dodje da greje klupu samo ili da se prvo dokaze u Valensiji ili tako nekom klubu,Bundesliga je cista prevara,tu je i Pako Alkaser najbolji strelac.

avatar
Jovan Petrovic_fb1
Saturday, 16.02.2019
21:39

Svasta. Kad vidim ovakve komentare. Prosto ne mogu da verujem sve negativni. Celzi jeste nestabilan klub, ali jedini od velikih ekipa nema efikasnog napadaca. Iguain je star i ako ode Sari, resice ga se sigurno. Uz to. Mislim da on nije za Spaniju nego za Englesku ili Italiju. U Real bi mozda mogao da potisne Benzemu jer je i on mator. Ali pored Suareza bio bi zakucan za klupu. Nikako Barca.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 16.02.2019
18:11

Celsi najgori moguci izbor, klub u totalnom raspadu.

avatar
foreverblue
Saturday, 16.02.2019
18:02

"Jer, i ako Sari ode, u šta niko ne sumnja", ovo neki insajder potvrdio vladi 100%... :D Iguain sigurno ostaje, to ste i sami pisali, jedino oko cene ostaje da vidimo. Koliko bi luka onda imao minuta, ne znam, verujem da bi ih ipak bilo, ali svakako bi mu bilo pametno da dođe u čelsi jer bi ukoliko se na početku pokaže, mogao da nasledi iguaina koji neće biti kod nas mnogo godina i postane prva, ali tek to je daleko. Bilo bi lepo da posle ivanovića i matića ponovo imamo srbina u čelsiju, ali naravno, primarno bih hteo jovića zbog njegovih igračkih kvaliteta.

avatar
Mirjevac
Saturday, 16.02.2019
20:46

Gde bre u Celsi on se raspada i mnogi igraci hoce da odu iz Cesli! Sa Celsi jem nece skoro nikad nista da osvoji, tamo je ogromna konkurencija mnogo ima jacih klubova od Celsija i velika je konkurencija! Tako ako hoce da osvaja trofeje mislim da osvaja, treba da ode u Barci, ako hoce da mu kupuju trofeje onda neka ode u Real!

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 16.02.2019
14:00

On momak ako ne ode u Bayern gde ce ostati upraznjeno mesto napadaca a koji ce se svakako brutalno pojacati - pogresice. U barsi I veca imena nisu uspevala, celsi je igracka svog vlasnika i krajnje nepredvidiv i nestabilan klub a ostale opcije poput reala i slicno, ako ga privlaci da mu zvizde sopstveni navijaci koji ne prihvataju velicinu I snagu tima koji ima mesija neka izvoli.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 16.02.2019
13:55

Mislim da nije on za Celsi ali cena je pristupacna i onda sto da ne.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 16.02.2019
18:10

Za vas je ipak Morata.

avatar
Z
Saturday, 16.02.2019
20:00

Hahahhaha...jesam navijac CFC- ali dooobraaa😂😂

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 16.02.2019
18:52

Pa jeste i verujem i dalje da je dobar fudbaler ali ima problem u glavi tj psihlosku blokadu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 16.02.2019
12:11

celsi bi mu bio najgori moguc potez...gde vi nadjoste da bi mu to bilo najbolje

avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.02.2019
19:33

Imamo odlican odnos sa Ramadanijem tako da je nas.