Izgledno rešenje, rokada divova iz Londona i Torina?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 30.05.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Italijani su se trofejima oprostili od svojih timova.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je posle pet godina napustio Juventus, bivši strateg Milana je nastavio dominaciju u italijanskom prvenstvu ali je dva puta "štucnuo" na poslednjem koraku ka osvajanju Lige šampiona. Ove sezone je već u četvrtfinalu eliminasan od strane neverovatnog Ajaksa.

Naslednik na klupi "Bjankonera" bi trebao da bude sinoćni pobednik i osvajač Lige Evrope, Mauricijo Sari. Po Đanluki Di Marciu, agent trenera Čelsija je stigao u London radi pregovora oko raskida saradnje sa klubom sa "Stamford Bridža".

Korijere delo Sport danas piše kako postoji verovatnoća da dođe do italijanske rokade, to jest da Alegri i Sari zamene gradove i klubove.

Sari

Alegri je u sam vrh kandidata za popunu već-viđenog upražnjenog mesta u Londonu, Italijan se kotira veoma visoko, pored njega kao potencijalna rešenja se navode Frenk Lampard, Loren Blan, Lopetegi i Erik Ten Hag.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 30.05.2019
22:09

Ovde je samo jedan klub div.

avatar
Thursday, 30.05.2019
20:55

Nikako Alegri necu da gledam bunker,kod god Lampard,Blan,Ten Hag....

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 30.05.2019
23:52

Alegri je najbolji trener na svetu, uz odgovarajucu sredinu niko nije bolji od njega, Juve ove godine nema sredinu i to je ta prica doslo je do zasicenja, u Celziju ili bilo kom top klubu bi sigurno osvojio ligu ako ne LS, ono sto on nema pored znanja koje je neosporno jesu m**a da napadne kad se igra jedna utakmica - finale, mozda nema leprsavu igru ali rezultati su neosporni i ne mozemo ocekivati leprsavu igru od Kedire i Dzana dok Pjanic igra zadnjeg veznog..

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 31.05.2019
07:31

Realno nije Alegri bunkeras i defanzivan trener ali da je takticar i da zna na kontre se potegnut sa velikim klubovima to jeste.Nekako me najvise podsjeca na Kontea sa stilom fudbala koji implementira covjek je takticki mag ono sve sto je osvojio sa Juventusom ima i njegovog udjela ne samo sto je Juventus imao jake igrace.Celziju su nekako uvjek takvi tipovi trenera najbolje lezali kroz istoriju gledano sa njima smo najvise trofeja osvajali.