Izgleda da je gotovo, sad sledi najluđi prelazni rok, ko je prva velika zvezda pred najboljim navijačima u Engleskoj?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.06.2020.
08:20
Izvor: Sportske.net

Iz više izvora potvrđeno da će Bin-Salman i grupa investitora biti novi vlasnici "Svraka".

EPA-EFE/LYNNE CAMERON
EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Izgleda da se saga približila kraju, engleski mediji tvrde da je dogovor PL blizu i da će biti odobrena prodaja Njukasla Saudijcima. Majkl Ešli će u džep staviti 300 miliona funti, a klub sa severa Engleske dobiti vlasnike koji imaju mnogo novca i raspoloženi su da ulože u ogromna pojačanja.

Njukasl je razbio Šefild, praktično cementirao opstanak, Brazilac Žoelinton konačno pokazao ono zbog čega je za njega izdvojeno 40 miliona, ali svi ovi rezultati teško da će doprineti da Stiv Brus ostane na klupi.

Jer, apetiti su megalomanski.

Brus veruje da će ostati na klupi, na kraju odlično je radio, ali i dalje se provlači priča da će dobiti otkaz vredan četiri miliona evra kako bi neko veće trenersko ime privuklo velike zvezde. Tu se pre svega misli na Poketina koji je u prednosti nad Alegrijem, ali da bi ubedili Argentinca, u Njukaslu moraju da dovedu Kutinja, da pokušaju da uzmu i Kavanija. Pominju se još Vidal, Frank Kesi, čak i Eriksen koga bi naravno Poketino najviše želeo.

Baner 12


Danac je u Interu, govorka se da je doveden protiv Konteove volje, da bi ponuda od 60 ili 70 miliona bila prihvaćena oberučke jer bi Italijani mogli da se pojačaju, ciljaju Tonalija iz Breše.

Njukaslov plan je da Bin-Zahavijevim novcem privuče par slobodnih agenata, ali pre svega Kutinja ili Eriksena, čime bi Poketino dobio igrača oko koga bi gradio tim.

Na raspolaganju će mu biti veliki novac za prelazni rok, ali novi vlasnici smatraju da bi uporedo sa dovođenjem par velikih zvezda trebalo insistirati na mlađim engleskim igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 22.06.2020
08:50

Njuplastik junajted.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 22.06.2020
08:36

Slobodne agente mozemo ocekivati, posebno jer ce ih privuci velikim platama.
Medjutim neka veca imena, bar za pocetak, tesko. Mozda one ocajne koji ne znaju gde bi, poput Kutinja. Ali Kavani koji moze da bra gde ce, tesko. Takodje, ne vidim zasto bi odmah uskocili neki "ostvareni" igraci kakda se ne zna kako ce sve to izgledati. Za godinu dve od preuzimanja ok, ali sad, nema sanse