Izgleda da je gotovo, Čelsi doveo napadača!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.01.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Sve veći broj evropskih medija prenosi da je dogovor postignut.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako javljaju mediji sa Ostrva, ali i sa Apenina, Napoli je pristao na ponudu Čelsija.

Naime, oni su prihvatili oko 10 miliona evra za usluge iskusnog napadača Drisa Mertensa.

Belgijancu ističe ugovor sa klubom, jasna je namera Aurelija De Laurentisa da odradi pravi "generalku" na "San Paolu", nakon turbulentne sezone i sukoba između prvog čoveka i igrača oko odlazaka u karantin zbog loših rezultata.

Najavljeno je da bi Mertens mogao da bude jedan od igrača koji će napustiti klub, ali se očekivalo da će odraditi sezonu i potom narednog leta otići kao slobodan igrač.

Ipak, izgleda da je italijanski klub rešio da zaradi nešto na njegovom odlasku, doveli su Politana iz Intera i mogu da dozvole sebi da ih Belgijanac napusti već ove zime.

Čelsi će tako dobiti veliko pojačanje u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a nema sumnje da će im Dris Mertens sa svojim iskustvom značajno pomoći i u samom elitnom takmičenju, gde za rivala imaju minhenski Bajern u osmini finala.

Ovo su loše vesti za Inter, koji se spremao da Belgijanca na leto dovede kao slobodnog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Friday, 31.01.2020
09:18

Mertens je top pojacanje za te novce. Samo, Mertens je neko ko ce zahtijevati First team, sto znaci da Neki Odoi se seli na klupu, pa kad bude Odoi u prvi tim onda ce Mount itd. Ne znam dal je bolje dat MErtensu da igra koji nije buducnost kluba a sjest nekog momcica zbog njega, iako ce ulaziti sa klupe, sigurno je da nas Trent Arnold ne bi bio ovakav igrac da je nekome ulazio sa klupe. Davno je jedan pametan cika rekao "Ne ocekuj da ti neko drugi stvori igraca i jos vise ne ocekuj da vrhunski igrac postane neko ko sjedi na klupi za rezerve".

avatar
BlueMoon
Thursday, 30.01.2020
19:22

Za 10 miliona ne moze bolje

avatar
Carina_11303
Thursday, 30.01.2020
17:40

Sjajno sjajno pojacanje ako se ostvari. Prekaljen golgeter a nepoznat u premijer ligi, na iznenadjenje i iskustva da utrpava golove.

avatar
The KING (return)
Thursday, 30.01.2020
19:40

Izgleda da od njega nema nista prema najnovijim vestima iz Italije, Lampardu je poruceno da mora da bude u TOP 4, losom igrom u zadnjih 7/8. utakmica i velikom borju izgubljenih bodova, Lampard je od jednom poceo da stvara alibi kako treba napadac, ako cemo objektivn koji su napadaci u PL bolju od Ejbrahama tri coveka Aguero,Kejn i Obamejang, imas Batsuajia i Zirua koji su pristojni napadaci za 15/20. min to nemaju ni Totenhem ni Junajted kad pogledas, sve mi se cini da ovi iz uprave smatraju da Celzi ekipu za TOP 4 zato nikog ne dovode....

avatar
Red blood
Friday, 31.01.2020
11:24

Jedino ako Bobija Firmina ne smatras u napadaca.
Ali generalno,kao golgeter slazem se,u vrhu je.
Tu su jos i (matori) Vardi i Himenez.
Sve i svemu,Ejbraham spada u sam vrh,a pri tom je i najmladji.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 30.01.2020
17:35

Hahaha ovi doveli dedu od 33 godine ko da im nije dovoljno sto imaju pedra, zirua i wilijana. Napravite neku penzos ligu to bi garant osvojili

avatar
IZIO
Thursday, 30.01.2020
19:36

Mi igramo CL, zato je razumno da napadnemo Bayern sa Mertens, ti gledaj Barnsey kako vas uci fudbal

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 30.01.2020
19:45

Samog sebe lazes znas ti dobro sve vezano za Celzi ali izmislit ces bilo sta samo da bacis hejt.Zalosno je samo na sta trosis vrijeme umjesto da budes malo produktivni za drustvo i za sebe.Pozdrav

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 30.01.2020
17:31

Za pristojne pare covek koji moze igrat spica i krila.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 30.01.2020
19:07

Ne znam gde su ovi izvukli ovo kad svi javljaju da je odbijena ponuda.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 30.01.2020
19:42

Ako su htjeli dobrog igraca iz Napolija to je trebao biti Insigne a ne Martens .Mislim ako vec idemo na to da igraju mladji igraci pogotovo iz akademije red bi bio da se mladji i dovode...