Izgleda da je gotovo, Anćelotiju ispunjena velika želja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.06.2019.
17:11
Izvor: Sportske.net

Napoli bi uskoro trebalo da dobije veliko pojačanje.

Epa/Cesare Abbate
Epa/Cesare Abbate

Povezane vesti

Džejms Rodrigez bi karijeru trebalo da nastavi u redovima Napolija.

Italijanski mediji prenose da je transfer dogovoren, Real je pristao na ponudu italijanskog kluba, Kolumbijac će u Napulj na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Napoli će na ime pozajmice platiti 10 miliona evra Realu, dok će narednog leta imati šansu da za 40 miliona evra otkupe njegov ugovor od Madriđana.

O transferu pod Vezuv je progovorio i sam Rodrigez, koji je trenutno u Brazilu, gde sa reprezentacijom Kolumbije igra na Kopa Amerika.

"Napoli? To je klub pun istorije, Dijego Armando Maradona je igrao tamo. Mislim da bi se dobro uklopio, ali trenutno mislim samo na Kolumbiju", izjavio je Džejms Rodrigez.

Kolumbijski fudbaler je minule dve sezone proveo na pozajmici u Bajernu, očekivalo se da će Bavarci otkupiti njegov ugovor od Reala, ali su odustali.

Tako će Rodrigez i Anćeloti po treći put u svojim karijerama sarađivati, počeli su u Realu, pa su potom zajedno radili u Bajernu, sada će saradnju obnoviti u redovima Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 20.06.2019
23:32

Napoli ako dovede ozbiljnog napadaca posle svega mozda i moze da napadne titulu, imaju fantastican tim i jos dobro rade i sa pojacanjima...

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
17:36
avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.06.2019
17:20

Propali fudbaler, kako ga je monako uvalio bruka

avatar
Mitar YNWA
Thursday, 20.06.2019
18:26

Od tebe covek moze svasta procitati.