Iz Zvezde otišao bez obeštećenja, sada ga traže Englezi, Nemci, ali je Lacio najuporniji!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.04.2018.
13:35
Izvor: Sportske.net

Da li je Crvena zvezda napravila grešku jer ga se lako odrekla?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Još 2013. godine je u Crvenu zvezdu stigao Migel Arauho, tada veliki talenat peruanskog fudbala, plaćen je oko 200 hiljada evra peruanskom timu Sport Huankajo.

Zabeležio je i debi kod Slaviše Stojanovića, ali je vrlo brzo otišao iz kluba zbog dugovanja, prešao je u Alijancu iz Lime gde i dan danas igra. Stigao je i do reprezentacije Perua, verovali ili ne, velike su šanse da ćemo ovog štopera gledati i na Mundijalu.

Igrama u Peruu je zadivio i mnoge skaute, mnogi se interesuju za njega, a pre svih Lacio. Pominje se da u njemu vide zamenu za De Fraja koji odlazi najverovatnije na kraju ove sezone.

"Nije bilo direktnog kontakta sa Lacijom. Ipak, bilo je drugih kontakata dok smo bili u SAD-u na turneji sa reprezentacijom Perua, kontaktirali su nas klubovi iz Nemačke, Portugala i Engleske"
, rekao je njegov menadžer.

Mediji u Peruu tvrde da je Lacio ekipa koja ga najviše želi, ali verujemo da će mnogi sačekati Mundijal u Rusiji i onda praviti prave poteze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 03.04.2018
14:48

Nije dobio priliku u Zvezdi da se dokaze, ali i da postane Tijago Silva, meni ce Stojanovic biti i dalje biti sjajan trener jer je vratio titulu posle toliko godina u Zvezdino vlasnistvo