Iz Rusije s ljubavlju, posle Baneta i Lovrena stiže i - Lingard?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.11.2020.
17:42
Izvor: Sportske.net

Na pomolu rastanak posle celih 20 godina u Junajtedu.

EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Poo
EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Poo

Povezane vesti

Džesi Lingard do sada nije ispunio visoka očekivanja na Old Trafordu, pa se čini da njegovo vreme u Mančester junajtedu ističe.

Krilni fudbaler je ugovor vezan za matični klub do kraja aktuelne sezone, a "crveni đavoli" imaju mogućnost da ga produže na još godinu dana, što je ipak manje verovatan scenario.

To bi vrlo rado iskoristio Zenit koji je zainteresovan za usluge momka koji će 15. decembra napuniti 28 godina.

Rusi razmatraju čak i mogućnost da otkupe njegov ugovor u januaru, novac nije problem, međutim jeste konkurencija u vidu Monaka i Vest Hema.

Primamljive ponude, ali ekipa iz Sankt Peterburga je već uspevala da privoli igrače iz Premijer lige da im se pridruže poput svojevremeno Havija Garsije i Baneta Ivanovića, dok za Zenit trenutno nastupa bivši defanzivac Liverpula Dejan Lovren.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 20.11.2020
15:42

Impozantno je (a zapravo tuzno) samo to sto spinovanje, manipulacija i demagogija ne poznaju granice. Niti su oni uvezli taj virus, niti je njihov guverner kuomO onaj koji sad odbija vakcinu, niti bi njihova administracija bila sposobna za "Vorp spid". Trampova greska (iako je zasigurno i to deo strategije) je to sto u obracanjima u toku predizborne kampanje nije insistirao na tome da su ovaj haos u 2020. godini izazvale demokrate u koordinaciji sa svojim mnogobrojnim "spoljnim saradnicima". Covek nije hteo gradjanski rat iako NESUMNJIVO sve dokaze o tome ima prakticno servirane na tacni i upakovane sa masnicom, sve povezano i fundirano i cvrstim nepobitnim argumentima potkrepljeno, mogao (citaj: morao) je to da potegne u jednom trenutku, imao je svo pravo na to posle svih onih napada i laznih optuzbi koji su stizali na njegov racun te pokusaja opoziva, nema vise vremena za kavaljerstvo i razmisljanje o tome da li ce druga strana to eventualno predstaviti kao paranoju ili plod bujne maste, nije vise bitno ni da li nije u maniru njihovih politicara da javno kukaju i da traze izgovor cak i kad su ovakve abnormalne stvari u pitanju, neprijatelj je opasan i perfidno deluje, nevidljiva sila koja je duboko inkorporirana u sve pore podeljenog americkog drustva, niko ga sad vise ni nece pitati da li je prvo pucao pa tek onda postavljao pitanja jer je kasno za standardni protokol i uobicajena pravila igre.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 18.11.2020
20:56

*Njuzmeks (Njuzmaks)

avatar
deki trbic
Monday, 16.11.2020
21:10

LINGARDU ja ne bi dao ni nacrtane obce da cuva....decko trci kao muva bez glave...xD

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 15.11.2020
19:08

I ''Njuzmark'' pokriva ono sto rade republikanci i Trampov advokatski tim, takodje, i ''Front pejdz'' (Skot Gule) je za svaku pohvalu. Republikanci su, hvala Bogu, jos uvek i Marija Bartiromo i jos neke njene kolege sa "Foksa". Imate na "Jutjubu" i npr. Stivena Kraudera (podkast "Louder with Crowder"), imate Aleksa Dzounsa, Sebastijana Gorku ako zelite da budete informisani. Takodje, i "Common sense" Rudija Djulijanija, mogao bih coveka da slusam danima, ne satima. Trenutni rezultat je 232-227 za D.T. jer je sedamdeset devet elektorskih glasova jos uvek u igri u tih sest preostalih drzava za koje se bore kandidati, to 226-261 je samo projekcija jednog Jutjubasa:-D Evo, dok sam ovo pisao, proverio sam, sad je i tamo opet vraceno na staro, jednostavno, to varira. Za ljude je mnogo korisnije da imaju informacije o proceduri i izbornom procesu kao i scenarijima koji mogu da uslede nego da 24/7 citaju ovakve stvari no dobro, ionako se mi nista ne pitamo osim kada se pomalo i pitamo:-D Naravno, za Srbiju nije dobra ta veza sa dominionom, ali, to sve u svoje vreme.

avatar
Darko0071
Sunday, 15.11.2020
21:45

Nisi li ti pogresio portal?..idi komentarisi na Blic,politiku itd..koga ovde zanima Tramp i ostala bagra..ovo su sporcke vesti

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 21.11.2020
13:46