Iz Brazila stižu vesti, evo kakvu će osvetu Nejmar servirati Parižanima!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 03. septembar 2019.

  • 10:24

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Brazilac besan i razočaran, tvrde mediji u njegovoj domovini, ne jer nije prešao u Barselonu, već ponašanjem Pari Sen Žermena.

Iz Brazila stižu vesti, evo kakvu će osvetu Nejmar servirati Parižanima!
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
Posle propalog transfera, Nejmar je požurio na okupljanje reprezentacije, ali kažu da je razočaran i da je šok posle svega prešao u bes.

On je odložio odlazak u Barselonu, nemoćan protiv Pari Sen Žermena koji se po njemu nekorektno poneo.

Kada je napustio Pariz na kraju prošle sezone, Brazilac je obavestio sve u klubu da želi da se vrati na "Kamp Nou" i da bi PSŽ trebalo da pregovara.

Onda je krenula sapunica, bilo je to najgore leto njegovog života, od lažnih optužbi za silovanje do povrede zbog koje je propustio brazilski trijumf na Kopa Amerika.

"Nej" je bio ubeđen da će se vratiti u Barsu, korektno je obavestio klub da nije promenio mišljenje i da je spreman da se odrekne velikog novca kako bi napustio PSŽ.

Ono što ga je iznerviralo je da klub ni u jednom trenutku nije odlučivao ništa. Jednostavno, naređenja su stizala iz Katara i iako je i sa sportskog i sa finansijskog stanovišta PSŽ mogao da napravi dobar posao, šeici su vođeni ličnim kapricima sve stopirali.

Leonardo i Al-Kelaifi se nisu pitali ništa, po instrukcijama iz Dohe su izmišljali nove razloge, na kraju kada su tražili 150 umesto 130 miliona, plus Navasa, Todiba i Dembelea na pozajmicu, sam Nejmar je želeo da doplati 20, ali klub je to odbio bez obrazloženja.

Na kraju je Neju bilo jasno da ga neće pustiti ni pod kojim uslovima, iako se oprostio od svlačionice u kojoj bi retko kome nedostajao.

Ali, brazilski mediji tvrde da će Nejmar odgovoriti, ne neprofesionalnošću. već jednostavno drugačijim pristupom. Niti će pokazivati bilo kakve emocije, niti učestvovati u onome u čemu ne mora kada je marketing u pitanju, a zdravlje, odnosno da potpuno zaleči povredu će mu biti na prvom mestu.

Od kada je došao u PSŽ nije uspeo u nameri da osvoji "Zlatnu loptu", ali ni Ligu šampiona, ovo je "prazna" godina, kada su reprezentativna takmičenja u pitanju, a "Nej" ne veruje da je tim sposoban, i pored pojačanja da osvoji Ligu šampiona.

Bilo kako bilo, klub ga je zadržao protiv njegove volje i to samo iz inata, kako smatra Brazilac koji će odgovoriti na sličan način.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari