Iz Brazila stižu vesti, evo kakvu će osvetu Nejmar servirati Parižanima!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.09.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Brazilac besan i razočaran, tvrde mediji u njegovoj domovini, ne jer nije prešao u Barselonu, već ponašanjem Pari Sen Žermena.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Posle propalog transfera, Nejmar je požurio na okupljanje reprezentacije, ali kažu da je razočaran i da je šok posle svega prešao u bes.

On je odložio odlazak u Barselonu, nemoćan protiv Pari Sen Žermena koji se po njemu nekorektno poneo.

Kada je napustio Pariz na kraju prošle sezone, Brazilac je obavestio sve u klubu da želi da se vrati na "Kamp Nou" i da bi PSŽ trebalo da pregovara.

Onda je krenula sapunica, bilo je to najgore leto njegovog života, od lažnih optužbi za silovanje do povrede zbog koje je propustio brazilski trijumf na Kopa Amerika.

"Nej" je bio ubeđen da će se vratiti u Barsu, korektno je obavestio klub da nije promenio mišljenje i da je spreman da se odrekne velikog novca kako bi napustio PSŽ.

Ono što ga je iznerviralo je da klub ni u jednom trenutku nije odlučivao ništa. Jednostavno, naređenja su stizala iz Katara i iako je i sa sportskog i sa finansijskog stanovišta PSŽ mogao da napravi dobar posao, šeici su vođeni ličnim kapricima sve stopirali.

Leonardo i Al-Kelaifi se nisu pitali ništa, po instrukcijama iz Dohe su izmišljali nove razloge, na kraju kada su tražili 150 umesto 130 miliona, plus Navasa, Todiba i Dembelea na pozajmicu, sam Nejmar je želeo da doplati 20, ali klub je to odbio bez obrazloženja.

Na kraju je Neju bilo jasno da ga neće pustiti ni pod kojim uslovima, iako se oprostio od svlačionice u kojoj bi retko kome nedostajao.

Ali, brazilski mediji tvrde da će Nejmar odgovoriti, ne neprofesionalnošću. već jednostavno drugačijim pristupom. Niti će pokazivati bilo kakve emocije, niti učestvovati u onome u čemu ne mora kada je marketing u pitanju, a zdravlje, odnosno da potpuno zaleči povredu će mu biti na prvom mestu.

Od kada je došao u PSŽ nije uspeo u nameri da osvoji "Zlatnu loptu", ali ni Ligu šampiona, ovo je "prazna" godina, kada su reprezentativna takmičenja u pitanju, a "Nej" ne veruje da je tim sposoban, i pored pojačanja da osvoji Ligu šampiona.

Bilo kako bilo, klub ga je zadržao protiv njegove volje i to samo iz inata, kako smatra Brazilac koji će odgovoriti na sličan način.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 03.09.2019
21:58

Pa bas da ne mogu nista u Evropi...Jako su se dobro pojacali,ligu ce igrati cisto rekreativno,dakle bice puni snage u Evropi za razliku od protivnika i uz malo srece mogu dosta.Da se neke stvari poklope i da se tim ukomponuje i mogu do finala.Barsa i Real deluju jako neubedljivo,makar za sada,Bajern tu nema sta da trazi,Juve,Siti i Liverpul su po meni uz PSG polufinalisti gde se moze desiti svasta.Ne kazem da ce PSG osvojiti,niti da navijam za tako nesto ali realno imaju jako dobar tim a ako ih posluzi i sreca...A sto se Nejmarovog ostanka tice,hteo si novac,imas ga ali imas i posledice!Nije mi ga zao.

avatar
petar8
Tuesday, 03.09.2019
17:54

Bravo psg! Ovo smece se ponasa kao da je veci od kluba

avatar
RaZZoR (6x)
Tuesday, 03.09.2019
17:25

prvo htio da ide, jurio novac sad mu je tamo dosadno pa ajde da se vratim, ok posteno al niko nece njega prodat sad za 50-60 mil kolko on ocekuje vec treba isplatit 200 miliona, u Barseloni su svjesbi da ne vrijedi te pare,tako da sretno na tribinama

avatar
Badr Hari
Tuesday, 03.09.2019
15:50

Moze da im pljune pod prozor ako odluce da ga parkiraju na tribine. Al' ako se odluce da ga trpaju u tim onda moze da se igra sa njima.

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 03.09.2019
15:15

To što su se šeici iz Katara iživljavali nad Neymarom je jedna stvar, njihov je igrač, može im se, pare su im nebitne, lična osveta je važnija i bla, bla... ali u to uplitati i iživljavati se nad drugim ljudima (poput Dembelea, Rakitića, Iska, Bejla, Modrića, Semeda, Dibale i koga sve ne) plus nad klubovima (Barsa, Real, Juve) i njihovim menadžerima je ne samo za osudu već i za sankcije.

avatar
jv
Tuesday, 03.09.2019
13:04

Baš mi se ogadio. Uzeo ogroman novac, pa sada ugrožen. Najpretplaćeniji igrač na svetu, Ozil je za njega mala maca. I još je on nezadovoljan!?

avatar
dock
Tuesday, 03.09.2019
13:04

Obicno majka upropasti sina, a u ovom slucaju otac. Pustite pricu da li su seici u pravu. Steta je da ne gledamo ovakvog igraca na terenu u najboljem svetu, bez obzira koliko vam bio antipatican. Svako ko podrzava seike je... ma bolje da ne kazem. Ovakvim potezima najmanje doprinose fudbalu. Jeste Nejmar pogresio sto je presao, ali ovakav epilog je uzasan.

avatar
Mangus
Tuesday, 03.09.2019
11:40

Zlatni kavez... Nije mi ga uopste zao

avatar
bebel
Tuesday, 03.09.2019
11:26

Ne gladam sa simpatijama na arapsko preuzimanje klubova po Evropi, ali u ovom slučaju moja apsolutna podrška šeicima.

avatar
Don Andres
Tuesday, 03.09.2019
11:18

Bas mi ga je zao.. Ne igra a uzima 30ak miliona godisnje. I ove godine ce vjerovatno vuci 'povredu' par mjeseci. Ima sigurno jos 3 godine ugovora. Ovi iz psg nisu normalni. Uzece im lik 100 miliona u tom periodu

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 03.09.2019
11:37

I ti mislis da tih 100m njima predstavlja problem? Pa oni su ovim hteli da pokazu da ne moze niko da im uzme igraca i da ni jedan igrac nije veci od kluba, po meni su uspeli...

avatar
toma1980
Tuesday, 03.09.2019
14:11

Prvo su Arapi Nejmaru namestili Silovanje.
Izgleda da ce Nejmar da zavrsi kao Kasogi u Turskoj!!!! Spremaju Nejmaru Svilen Gajtan!!!

avatar
Don Andres
Tuesday, 03.09.2019
13:44

Po meni je on dosta bolje prosao jer moze da uziva i da mu kapa novac, i to brdo novca. On ce biti dobar 100 miliona a da li je to ovima mnogo ili ne to nejmara mnogo ne zanima

avatar
Amalainter
Tuesday, 03.09.2019
10:30