Ivić dobija pojačanje iz jednog od najboljih klubova francuske Lige 1?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.10.2020.
11:58
Izvor: Sportske.net

Votford je dobro počeo sezonu, jasno je koji je cilj.

Watford FC Twitter
Watford FC Twitter

Povezane vesti

Vladimir Ivić je nakon uspešnih par godina u Makabiju iz Tel Aviva odlučio da se okuša u Engleskoj, dobio je posao u Votfordu koji je minule sezone ispao u Čempionšip iz elitnog ranga.

Dobro je počeo svoju epizodu na Ostrvu, ostvario je učinak od dva trijumfa i jednog remija na startu, uz gol razliku 2:0.

Jasno, ekipa je zbog ispadanja morala da smanji troškove i da značajno rastereti budžet, pa su prodati igrači poput Abdulaja Dukurea i talentovanog Pervisa Estupinjana, Rikardo Perejra se vratio u Udineze, a klub bi mogli da napuste i Ismaila Sar, Etjen Kapue, Vil Hjuz, Deulofeu i Kreg Doson.

Ivić je od pojačanja dobio Ngakiju iz Vest Hema, na pozajmice su dovedeni Glen Marej iz Brajtona i Džejms Garner iz Mančester junajteda, iz "bratskog" Udinezea stigli su Stipe Perica, Fransisko Sjeralta i Vilijam Trust-Ekong.

Sada bi srpski stručnjak mogao da dobije još jedno kvalitetno pojačanja, na pragu kluba je defanzivac Monaka Antonio Bareka.

Za Italijana nema mesta na stadionu "Luj drugi", pa bi "Stršljenovi" da ga dovedu na pozajmicu.

Bareka je kratko i bio u Premijer ligi kao član Njukasla, ali se nije naigrao, no za ekipu Vlade Ivića u Čempionšipu bi zaista mogao da predstavlja lepo pojačanje.

U Čempionšipu sledi okršaj srpskih trener, Votford će ukrstiti koplja sa Redingom, koji od ovog leta predvodi Veljko Paunović, od starta imaju tri pobede.

Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke