Italijanski velikani stali u red za čudo iz Norveške!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.10.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

Pokazao je da poseduje ogroman potencijal, a to nije promaklo ni najvećim klubovima sa Apenina.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Erling Haland je za samo 90 minuta kupio čitavu Evropu.

On je u svom debiju u Ligi šampiona protiv Genka postigao het-trik i tako postao najmlađi igrač još od Vejna Runija koji je na debiju u elitnom takmičenju dao više od jednog pogotka.

Ušao je potom u drugom kolu u igru sa klupe protiv Liverpula i na "Enfildu" ostavio trag, postigao je i svoj četvrti gol u LŠ, samo par minuta nakon što je kročio na teren.

U Austriji blista, kada se sabere njegov učinak iz domaćeg prvenstva i Lige šampiona, dolazi se do neverovatne brojke od 18 golova na 11 nastupa za Salcburg.

Strašan talenat, brojni klubovi se već raspituju za njegovu cenu, a prema informacijama iz Italije, među njima su i Juventus i Napoli.

Juve u napadu ima tri fudbalera starija od 30 godina, mada je Mandžukić već na izlaznim vratima, dok su Napoliju očajnički potrebni golovi, tandem Milik - Ljorente ne ispunjava njihove ambicije za sada.

Tako bi Haland bio izvrsno pojačanje za obe ekipe, ali je jasno da nisu samo italijanski velikani zainteresovani, te će već narednog leta biti nastati potpuni haos, a u Salcburgu će zadovoljno trljati dlanove, jer je sasvim sigurno da će od prodaje talentovanog Norvežanin zaraditi pravo bogatstvo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noockey
Thursday, 10.10.2019
09:50

Mislim da je ovo buduci napadac liverpula. Onako visok a dobar na lopti i bez nje i poprilicno brz za svoju konstituciju. Protiv nas je igrao kao da ima 33 godine, cvrsto iskusno i bez ikakvog respekta a i klop je zainteresovan tako da ukoliko posalju ponudu nece se on dvoumiti. YNWA

avatar
Rio48
Wednesday, 09.10.2019
23:52

Italijani da ga dovedu? Kako? Pozajmica sa pravom otkupa ili obaveznim otkupom, placanjem u igracima, placanjem u 3-5 rata, dovodjenjem 6 meseci pre isteka ugovora? Pa to ciganisanje moze da prodje sa napacenim Balkancima, Poljacima, Cesima i slicnima. Najgori kupci na svetu, uz Barselonu - Italijani. Nemate vi te pare za ovakve transfere. Drz'te se vi Balkana.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 09.10.2019
19:46

Evo 142 igrac kojeg povezujete s Juventusom