Italijanski januar - Godin, dva Juventusova pojačanja, hoće li se okoristiti i Zvezda?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.01.2019.
11:35
Izvor: Sportske.net

Šta će se dešavati na Apeninima, ko su već izvesna pojačanja?

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Italijani za ovu nedelju najavljuju nekoliko poslova koji će biti završeni, već se zna da će Remzi na leto u Juventus, a Inter bi trebalo da postigne definitivni dogovor sa Dijegom Godinom.

Jedan od najboljih štopera sveta bi se preselio u Italiju kao slobodan igrač od leta za 6 miliona po sezoni, a dobio bi ugovor na dve sezone, plus treću, opcionalnu, ako sve bude kako Inter očekuje. Svim silama, "crno-plavi" žele da završe transfer, jer Miranda i Ranokija odlaze, a Škrinjar ima unosne ponude iz Engleske i Španije.

U Juventus bi trebalo osim Remzija, da stigne Trinkao iz Brage, Mendewš je posrednik, talentovani Portugalac je praktično već u "Staroj dami", a drugo posao bi trebalo da bude Kristijan Romero iz Đenove. On će na leto u Juve, argentinski štoper je odigrao odlično za Đenovu u nekim mečevima, a kao deo "dila" pominje se i povratak Sturara na "Marasi", on je bio na pozajmici u Sportingu, ali se vraća u Juve.

Lacio bi trebalo da dovede Zapakostu iz Čelsija i to već ove zime za 14.5 miliona evra, dok će Kuame iz Đenove u Napoli. Anćeloti želi ovog igrača za narednu sezone, sada će biti kupljen i ostavljen na pozajmici u Liguriji do kraja sezone.

Ostali klubovi će kupovati, Slovenac Birsa iz Kjeva ide u Kaljari, Parma će u Seriju A vratiti Juraja Kucku, a odvešće i Martina Kaseresa iz Lacija.

Đenova će uz Sturara, vratiti u Italiju i Bareku iz Monaka koji stiže na pozajmicu, a Manolo Gabijadini se iz PL vraća u Seriju A, u Sampdoriju, biće ubitačan tandem sa Kvaljarelom.

I na kraju, Vanja Milinković Savić će završiti pozajmicu u ekipi SPAL, priča se da će u Zvezdu jer je u Feraru stigao iskusni Vivijano. Sergejev brat je član Torina, ali želi da ode negde gde će braniti.



Dodajmo još da Votford i Udineze imaju iste vlasnike, porodicu Poco, oni će Okaku i Zegelara prebaciti iz "Stršljenova" u "Zebrete" na pozajmicu, kako bi Udineze lakše izborio opstanak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke