Italijanska veza - Juve prodaje igrača Votfordu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.08.2016.
00:27
Izvor: Sportske.net

Nakon kapitalnog posla koji je obavljen u letnjem prelaznom roku prodajom Pola Pogbe i angažovanjem Gonzala Iguaina Juventus bi uskoro mogao da proda još jednog igrača u Premijer ligu.

Beta/AP Photo/Maurizio Degl' Innocenti
Beta/AP Photo/Maurizio Degl' Innocenti

Povezane vesti

Šampion Italije završio je najveći deo posla u letnjem prelaznom roku prodajom Pola Pogbe i angažovanjem Gonzala Iguaina, ali daleko od toga da je klub iz Torina stavio tačku na poslovanje u ovom transfer periodu.

U iščekivanju transfera koji će podrazumevati angažovanje naslednika Pola Pogbe u Torinu rade i na prodaji igrača na koje Masimilijano Alegri ne računa u nastupajućoj sezoni.

Poznati italijanski novinar Di Marcio preneo je da će u danima koji slede Votford angažovati fudbalera Juventusa i da će "Stara Dama" od te prodaje zaraditi 15 miliona evra.

Novi član premijerligaša koji se nalazi u vlasništvu porodice Poco i na čijoj klupi sedi Valter Macari trebalo bi da postane Argentinac Roberto Perejra (25) koji se u prethodne dve sezone nije naigrao u dresu Juventusa.

Transfer ne deluje nimalo nelogično jer se radi o igraču koji je već nastupao za Udineze, klub koji je takođe u vlasništvu porodice Poco pa je jasno da će "italijanska veza" odvesti Perejru na Ostrvo.

Argentinski internacionalac odigrao je u prethodnoj sezoni 13 utakmica za Juventus, a mnogo veću minutažu imao je u sezoni 14/15 kada je kao pozajmljeni igrač Udinezea upisao 35 nastupa i 4 gola za "Bjankonere".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikadnecustati
Tuesday, 16.08.2016
01:16

https://www.youtube.com/watch?v=97J1n4HivF8

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 16.08.2016
01:14

Da li je ista plata u Udinezeu,Votfordu i u onom trecem timu? LD