Italijani uporni, umesto Ibre, Luka!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.05.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net

Spremna je i ponuda, čeka se odgovor iz Madrida.

EPA-EFE/JESUS DIGES
EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Mogu li "Rosoneri" da ubede "kraljevski" klub i pritom pobede konkurenciju?

Piše se već neko vreme da je Milan zainteresovan za Luku Jovića, imaju ideju da ga ponovo upare sa Rebićem, srpsko-hrvatski tandem je terorisao mreže u Bundesligi u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

Poznto je da "Rosoneri" planiraju velike promene, žele da podmlade tim, izvršni direktor Gazidis želi da stvori novu generaciju, koja bi vremenom mogla da se uhvati u koštac sa najjačim timovima u Seriji A.

Plan je da na klupu sedne nemački stručnjak Ralf Rangnik, koji je poznat pre svega po sjajnom radu sa mladim igračima, a kao centar novog projekta vide srpskog napadača.

Ponuda je navodno već spremna na "San Siru", dvogodišnja pozajmica sa obaveznim otkupom za 40 miliona evra.

Baner live stream

Pisali smo danas analizu "Marke", koja tvrdi da Jović nije dobio pravu šansu, pa je utisak da će mu Madriđani dati priliku da se dokaže.

Zbog toga je pitanje da li su spremni da prihvate ovakvu ponudu Milana, ali jasno da je da ima prostora za pregovaranje.

Italijanski mediji takođe pišu da bi dolazak Jovića značio i odlazak Zlatana Ibrahimovića, koji ima ugovor sa klubom do kraja sezone, uz opciju da saradnju produži još godinu dana.

Problem za Milan bi mogla da bude i činjenica da je za Jovića zainteresovan i Napoli, koji je, čini se, u boljoj finansijskoj situaciji od "Rosonera", a mogao bi na leto da zaradi još puno novca poradajama nekih od najboljih igrača poput Kulibalija, Lozana, Alana ili Fabijana Ruiza.

Dakle, transfer Jovića u Milan zvuči poprilično komplikovano, pred Gazidisom je težak zadatak, ali izgleda da neće odustati, u kontaktu su sa Ramadanijem i "kraljevskim" klubom, uskoro bi sve trebalo da bude daleko jasnije.

Postoji izgleda i alternativno rešenje, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 07.05.2020
21:53

Na kraju to mozda i nebi bilo tako lose on i Rebic ponovo zajedno u napadu

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 07.05.2020
20:17

Milan iz godine u godinu pravi istu gresku, alo ljudi trenera prvo obezbedite, trenera koji ima viziju, a onda ga lepo pustite 3 sezone pa kako bude, ovo vise nema smisla, svake godine novi trener, dovodjenje igraca bez plana je totalno idiotski. Zapeli su za onog iz Lajpciga, dobro, dovedite ga, on ima svoju listu zelja, obezbedite mu transfer novce i udri. Vise sam za Depaya ali on izlazi iz teske povrede, ipak vredi rizikovati, za Jovica ne znam, nisam neki njegov fan.