Italijani sigurni, Juve ima novu "devetku", ovako će izgledati "Stara dama" naredne sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.02.2020.
09:40
Izvor: Sportske.net

Navodno, već se zna koje će dve velike zvezde stići u tim, a ostalo zavisi od odlazaka.

Beta/Fabio Ferrari/Lapresse via AP
Beta/Fabio Ferrari/Lapresse via AP

Povezane vesti

U Juventusu čvrsto veruju da će imati novog vođu napada narednog leta.

Prva, mnogi kažu i jedina meta će biti Mauro Ikardi. Argentinac će prihvatiti sve uslove kluba, pristati da bude otkupljen od strane Pari Sen Žermena, a onda verovatno zamenjen za Pjanića, mada se pominje da bi Juve mogao da uloži novac i De Šilja.

U suprotnom, Ikardi bi se vratio u Inter, ima još dve godine ugovora, Konte ga ne želi i imali bismo isti problem kao i prošle sezone. Maurito je dao 18 golova u 27 mečeva za PSŽ, ali sada više nije standardan, i priča se da nije u dobrim odnosima sa Nejmarom.

Vanda Nara ćuti, kaže da nikakva odluka nije donesena, da će je doneti sam igrač, a da će ga porodica podržati u svakoj odluci. Međutim, mnogi joj ne veruju, smatraju da je ona ključni faktor povratka u Italiju, da bi želela da se vrate na Apenine, da bi mogli da žive u Milanu, koji je blizu Torina.

Pojavio se i Real, ali kako se saznaje, to nije realna opcija, jer oni navodno nude Jovića u zamenu, pitanje je na koliko bi ga procenili, Interu treba novac od Ikardija.

Baner

U Juventusu rade na transferu, Paratići je ubeđen da može da se dogovori sa Leonardom, ali i da godinu dana pre isteka ugovora proda Iguaina, možda i River Plati, ono što je najznačajnije da se oslobodi njegovog ugovora od 7.5 miliona po sezoni.

Nije Ikardi jedina opcija, po medijima, moguće je da će Rajola dovesti Halanda, ali kako tvrde izvori iz Juventusa, za njega je rano i Ikardi ostaje igrač za koga će Juventus, kao i za Pogbu, učiniti sve da naredne godine zaigra za klub.

Drugih pojačanja neće niti biti, osim eventualno Kurzave iz PSŽ, Kjeza ostaje preskup, a dolazi u obzir jedino ako odu Bernadeski ili Dijego Košta. Isto je sa Tonalijem koji bi bio kupljen samo ako Pjanić napusti klub, a ne zaboravimo da je jedno pojačanje već stiglo, Kuluševski je kupljen od Atalante i ostavljen u Parmi na pozajmici. Otići će verovatno i Rugani, a Romero iz Đenove bi posle pozajmice trebalo da dobije šansu u prvoj ekipi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 21.02.2020
17:26

Pa jesu li oni normalni umjesto da pojačaju vezni red oni ga dodatno slabe , ako već ode Pjanić koji je očajan ove sezone , trebaju barem 2 klase u veznom redu ,šta oni misle da će matuidi ili rabiot sa "staklenim" khedirom kreirati napad 😂

avatar
amigo999
Monday, 24.02.2020
21:34

Valjda je Pogba vezni, i Ikardi napadac...Vani idu Kedira,Rabio,Bernadeski,i Iguain....

avatar
The_Matrix
Friday, 21.02.2020
16:01

Svet je lep kada sanjamo

avatar
No rules
Friday, 21.02.2020
14:54

Ako PSG plati klauzulu moze da ide dje hoce, ali je rizik platiti toliko novca za otkup i ponuditi ga za Pajanica ili nekog dr.igraca. Inter ce ipak dati konacnu rijec ne Vanda.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 21.02.2020
14:00

Pise se - Ikardi , Pogba i Tonali ! Koliko je realno , ne znam ...

avatar
Opet Anonymous
Friday, 21.02.2020
13:00

Hahahaha pa bas ce PSG pristati na to da ga mjenja za Pjanica koji igra lose i koji uopste nije mlad. Cavani im ide na ljeto evo bas jedva cekaju da Icardija puste koji je u najboljim godinam.

avatar
Gile sile pravi
Friday, 21.02.2020
12:39

Sve bi to bilo lepo da Inter nije stavio kluzulu u ugovovoru otkupa. odnosno da Ikardi ne moze da u juventzs do svoje tridesete godine zivota, i to pod tri stavke niti pozajmica niti zamena igrac za igraca niti transfer u juventus. takvu je klauzulu postavio Marota, i zato je cena bila 70 miliona evra za Ikardija a ne 100 milona, Inter je ostavio PSZ-u dve opcije platicete 70 milona evra ako pristanete na kluzulu da Ikardi pod ive tei stavke ne mize u juventus do svoje tridesete godine, druga opcija je bila da PSZ plati 100 milona evra i da ne bude nikakve klauzule, izabrali su prvu. sad kad bi PSZ uradio kako se navodi prvo sto bi narusio svoj ugled u svetu fudbala. a druga stvar odnos sa Interom bi zauvek bio zahladnjen za buduce kupovine iz Inter u PSZ treca stvar Inter po stavci mize da trazi didatnih 30 miliona evra da im PSZ po klauzuli isplati, UEFA je nadlezna za takve stvari - jel ste uvereni da to PSZ to zeli

avatar
Amalainter
Friday, 21.02.2020
12:27

Ako plate moze a ne da nude Iguaina koji vredi 3 miliona sa svom opremom na sebi.. 😂 😂

avatar
Tiribocchi
Friday, 21.02.2020
12:17

Nije Diego Costa vec Douglas Costa, ne igra puno cesto se povreduje ali bolji ga imati u timu nego nemati jer uvek kad udje ili igra od startu uradi nesta. Pjanic ima dosta losu sezonu ali ipak mislam da nece se tako lako odreci od njega, ipak igra jedno 7,8 sezona na nivo a tek je u najboljim godinama. A Icardi je pravi igraci za Juventus ako ode Higuain.

avatar
Offside
Friday, 21.02.2020
12:14

Daglas Kosta* Pa ako daju Pjanica za Ikardija imace Pogbu,zasto bi razbijali novac jos vise?Haland treba da ostane jos u Dortmundu,odgovara mu sredina,igra u velikom klubu i lepo stasava.Rano je za izlazak u neki veci klub,ima vremena.Ikardi sasvim solidno resenje samo treba prodati Iguaina i osloboditi prostor.Sto se tice Koste i Bernadeskog,treba prodati obojicu i probati sa Kijezom,sa njim imali bi sjajan transfer period.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 21.02.2020
11:35

Hahahaha malo vam je korpi bilo proslo leto pa cete i ovo 😁😁😁

avatar
Marchisio8
Friday, 21.02.2020
11:26

Халанд је показао да није рано за њега,момак је играчина. И ако не крену по Тоналија,луди су. Пјанића продати,то је требало урадити прије 2 године...