Italijani prenose, sprema se ''transfer bomba'', Alegri u glavnoj ulozi!

Autor: Stefan Matić
nedelja 28.04.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Šef struke Juventusa se nalazi pod velikim pritiskom.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

"Pobesneli Maks" se ne nalazi u dobrom raspoloženju posle nerešenog ishoda u Milanu gde su igrali "Derbi Italije" sa Interom.


Bepe Marota bivši sportski direktor Juventusa želi da obnovi saradnju sa trofejnim italijanskim stručnjakom, ali ovog puta na "Meaci"!

Alegri je posle (rane) eliminacije od strane holandskog Ajaksa svakodnevno na udaru medija ali i navijača, verovali su da dolazak Kristijana Ronalda može prekinuti prokletstvo Lige šampiona, međutim nisu mogli protiv Tadića i mladih saborca.

Naravno u slučaju neuspeha trener dobija najviše kritika, mnogi zameruju zbog nedostatka pravih akcija ili igre, na prstima jedne ruke se mogu nabrojati utakmice gde je "Stara dama" blistala kao u revanš susretu sa Atletiko Madridom.

Anjeli je izrazio nadu i uverenje da Alegri ostaje i naredne sezone na "Alianc" areni, poznato je da vlasnika italijanskog kluba razmišljanja navijača i ne brinu mnogo.

Djuzepe Marota

Svakako da bi dolazak u Inter imao svoje prednosti, manji pritisak, ponovna saradnja sa Marotom, Juventus je već bio povezivan sa imenima poput Gvardiole i Zidana pre nego što se Francuz vratio u Real Madrid.

Najnovije ime jeste povratak Antonija Kontea u Torino, za bivšeg trenera i igrača Juventusa vlada veliko interesovanje. Ostaje da se vidi da li ima nešto u ovoj informaciji, Inter je već zadao veliki udarac kada je privoleo Marotu na svoju stranu mogu li to opet ponoviti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 28.04.2019
21:38

Uzeo bi titulu i sa Interom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
18:20

pre 2 dana
Bas bi bilo zanimljivo da se Konte vrati u svoj klub, a da Alegri ode u Inter. Sari kod nas, a u Romu bi mogao Anceloti jer samo njih jos nije trenirao od klubova za koje je igrao, a znam da je uvek naglasavao da mu je to veliki san. Ranijeri moze u Napoli:-D

avatar
PazzaInter
Sunday, 28.04.2019
19:01

Ja tipujem da ce Konte u Romu, Sari u Milan, a u ostala tri pomenuta kluba ostaje status kvo (Spaleti bi sigurno leteo da mu predsednik nije onako brzopleto i bespotrebno produzio ugovor, ako bi ga sad otpustili morali bi masnu otpremninu da mu isplate u sta sumnjam). Mada Italijani su to, sve je moguce,nije iskljuceno ni da se umesa Gasperini u trku za neku prestizniju klupu od trenutne.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
16:47

Onda Gasperini kod vas, taman da dobije drugu sansu:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 28.04.2019
18:17

Pazi Marotine slike...jednog gleda a dvojica se tresu...

avatar
Forza Juventus
Sunday, 28.04.2019
20:21

Al-Ahli, ti si čudo. Dugo se nisam tako nasmejao. Ha ha ha...