Italijani prate, Luka u pregovorima!

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.08.2019.
14:53
Izvor: Sportske.net

Sudbina srpskog fudbalera uskoro bi mogla da bude poznata.

Beta/John Stillwell/PA via AP
Beta/John Stillwell/PA via AP

Povezane vesti

Luka Milivojević je u januaru 2017. godine stigao u Kristal Palas iz grčkog Olimpijakosa za 13 miliona evra, brzo se ustalio u ekipi sa "Selhrst parka", nije mu dugo trebalo ni da dobije kapitensku traku.

Postao je i prvi izvođač penala, ali i ostalih prekida, jasno je da je izrastao u jednog od najvažnijih igrača londonske ekipe.

Ovog leta se povela priča da bi mogao da napusti englesku prestonicu, kako su interesovanje za njegove usluge pokazali Milan i Lacio.

Ušao je u poslednju godinu ugovora, na "Olimpiku" ga vide kao zamenu za Milinković-Savića, koji je velika želja Mančester junajteda.

Spekuliše se da bi put Rima mogao da krene za 10ak miliona evra, zbog situacije sa ugovorom, ali uprava Kristal Palasa želi da izbegne takav razvoj situacije.

Prema pisanjima medija sa Ostrva, seli su za sto sa Milivojevićem i otpočeli pregovore oko produžetka saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 03.08.2019
13:55

Kad je vec postao kapiten i kad su ga vec navijaci zavoljeli vjerujem da ce produziti ugovor. Milan mozda i nije losa opcija, Lazio ne dolazi u obzir ali nema potrebe da mrda.

avatar
Nemanjici
Friday, 02.08.2019
15:21

Kristal Palas je bolja ekipa od Milana i Lacija

avatar
Dane Avramović
Friday, 02.08.2019
15:09

Luka treba da produzi ugovor ako ima bar malo postovanja, da bi mu se povecala cena koju bi dobio CP za njega uz rizik da odustanu i Lacio i Milan od kupovine, jer je tako lako dobio kapitensku traku u ne tako malom klubu, plus da izvodi penale i sve prekide, pored Engleza Zahe, Tauzenda... Nadam se da ce ispasti covek na kraju i produziti ugovor.