Italijani pišu, Tadić slobodan za siću!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2019.
14:34
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera Lige šampiona ove sezone jeste Dušan Tadić koji bi mogao da ode iz Ajaksa na kraju ove sezone.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Tadić dokazuje da voli da se igra fudbala, a nije mogao da izabere bolji klub za svoj nastavak karijere od Ajaksa.

Ipak, nakon veličanstvene sezone Tadić bi mogao da ode usled velikog broja ponuda koje se spremaju.

"Tutomerkato" u Italiji piše da postoji klauzula u ugovoru Dušana Tadića po kojoj srpski fudbaler može otići iz kluba ukoliko neko uplati 16 miliona evra.

Pored toga, postoji mogućnost da svoju karijeru nastavi u velikom klubu kao što je Juventus, koji je pokazao interesovanje koje još nije na visokom nivou.

Mi možemo samo da poželimo Dušanu da mu svaka sezona bude kao što je ova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Saturday, 04.05.2019
14:57

Ja cu biti iskren i reci da se Tadic zeznup sto je iz Holandije otisao u PL. Spanija i Italija su kao stvoreni za njega. Uskoro je vreme za Kinu i 10M po sezoni......iskreno

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 04.05.2019
17:08

Ni Bundesliga mu ne bi lose legla, naprotiv.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 04.05.2019
14:51

Trebao je tamo da ode jos iz Groningena, ali, dobro, eto mu sad ''druge mladosti'', bolje ikad nego nikad. Izmenice Ajaks taj ugovor bez ikakvih problema i izbaciti klauzulu, nije to Viljem Drugi vec jedan od najvecih klubova na svetu.

avatar
3x3
Saturday, 04.05.2019
14:38

Juventus bi ga samo ukopao. Alegri je uspeo Dibalu da ugusi u najvecem naponu, sta bi tek Tadicu uradio? Ubio bi mu volju da ikad vise zaigra fudbal njegovom defanzivom.