Italijani pišu, Konte dovodi napadača Barnlija?!

Autor: Stefan Matić
sreda 02.10.2019.
14:55
Izvor: Sportske.net

Vrlo interesantan potez čelnika Intera.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

"Neroazuri" su sjajni na početku sezone, u Seriji A su maksimalni dok večeras u velikom derbiju Lige šampiona gostuju Barseloni na "Kamp Nou". Ostaje da se vidi ko će predvoditi tim milanskog tima, pošto je jasno da Lukaku neće nastupati večeras.

Inter je imao uspešno transfer leto, pored Belgijanca je stigao iz Aleksis Sančez tako da je Konte dobio sve želje kada je u pitanju napadački arsenal tima za "Đuzepe Meace". Ipak Kalčomerkato piše da italijanski stručnjak želi još jednu opciju u ofanzivi.

Radi se o Džej Rodrigezu, napadaču Barnlija, koji ove sezone i nema neku značajniju minutažu u premijerligašu. Navodno je ideja da se ponudi polusezonska pozajmica u januaru sa opcijom transfera po kraju sezone.

Engleskog ofanzivca se najbolje sećamo iz dana u Sautemptonu gde je bio odličan sa Dušanom Tadićem, ali je napadač tokom karijere uvek imao problema sa povredama.

dzej rodrigez

Ovog leta se vratio u svoj matični Barnli koji ga je platio šest miliona evra, tridesetogodišnjak je upisao 143 minuta u Premijer ligi sa jednim postignutim golom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke