Italijani javljaju, ništa od velikog povratka, "Stara dama" digla ruke!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.07.2019.
14:32
Izvor: Sportske.net

Situacija sve jasnija.

store.juventus.com
store.juventus.com

Povezane vesti

Preneli smo danas, Real Madrid polako diže ruke od ideje da u svoje redove preseli Pola Pogbu.

Zidan želi sunarodnika na "Bernabeu", ali je njegov transfer u ovom trenutku nemoguća misija za "Los Blankose".

Praktično su već u situaciji koja može da ih dovede u probleme sa FFP, ne smeju dalje da rizikuju i najverovatnije neće pokušavati da angažuju Francuza.

Pogba se danas i slikao u novom, rezervnom dresu Junajteda, što je još jedan pokazatelj da bi i pored brojnih pisanja mogao da ostane na "Old Trafordu".

Sada se u italijanskim medijima pojavila još jedna informacija koja ide u prilog tome.

Naime, nakon Reala i Juventus je odustao od Pola Pogbe.

Želeli su da vrate Francuza u svoje redove, njegov agent Mino Rajola je na sve načine pokušavao da izdejstvuje transfer, ali obeštećenje koje "Đavoli" zahtevaju niko nije spreman da plati.

Uprava kluba sa "Old Traforda" navodno traži oko 170 miliona evra za vezistu, to je ohladilo želju "Bjankonera" za transferom, okrenuće se drugim metama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 12.07.2019
15:34

Iskreno i ne treba da ga vrate, jer zašto si otišao ako ti u Juvetusu nije bilo dobro i želio si više. To više smo vidili. Pokušati kupiti Iska ili Savica.

avatar
Barbosa7
Friday, 12.07.2019
15:29

Da isto mi sad kupimo Bruna pa i Milinkovic-Savića a Pogba ako ode ili ostane nije važno.

avatar
The Red Army
Friday, 12.07.2019
15:13

Skupo kosta 😉 toliko o tome kako je Pogba los igrac, verovatno zbog toga sto je toliko los ga traze najbolji klubovi na svetu, garant 😁 koselni nije otiso na pripreme, nejmar, grizman... Pogba je ispostovao, to se zove profesionalac

avatar
Alex#10
Friday, 12.07.2019
15:11

Uopste mi nije jasan ovaj Man. Utd. Kupio igraca za 105mil koji je tada bio u top formi, bio jedan od najboljih. Tri godine kasnije oni za tog istog igraca traze 170-180mil. Zele da zarade preko 50mil na igracu koji je tri god stariji i koji je sada dosta losiji nego sto je bio, u znatnom padu forme je. Nema sa kim se nije posvadjao i zamerio sto od trenera sto od saigraca (ukoliko su svi oni naslovi po novinama tacni). Jos igrac zeli da ide a ovi nekako svim silama pokusavaju da ga zadrze. Sta ce im nezadovoljan igrac u svlacionici to samo on znaju. Nigde logike sta i kako oni ovo rade i na osnovu cega traze ovoliko. Jedino ako mu racunaju to SP mada klub za to nema skoro nikakve zasluge. Nego ono, ajde mi smo glupi, nas svi sisaju pa ajde i mi cemo nekoga. Bas mi je drago sto im Pogba ostaje u ekipi. Da je srece da se nikada i ne vrati u Juve.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 12.07.2019
15:26

Zele da oteraju kupce. Sta nije jasno? Marketinski im je najjaci igrac.

avatar
Alex#10
Friday, 12.07.2019
19:50

Meni on deluje dosta nezadovoljno. E sada ne znam zasto bi bilo koji iole ozbiljniji klub zeleo da otera potencijalne kupce i da zadrzi takvog igraca koji mu pravi razdor u timu. To je van pameti. To za marketing je ok, tu se slazem sa tobom.

avatar
Barbosa7
Friday, 12.07.2019
15:33

Man.Utd. ne želi da proda Pogbu ali ako baš mora da ide neko to bude ona cifra koliko je plaćen + njegove plate za ove tri godine. Iz naše je škole a jedino ste vi zaradili na njemu.

avatar
Friday, 12.07.2019
14:39

ooo pa mančester je ovog trebo prodat