Italijani bi pakt sa "Đavolom", pitaju se i Parižani, ali - šta će reći Murinjo?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.10.2018.
10:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaler bi mogao da napusti Old Traford kao slobodan igrač što se čini kao primamljiva opcija mnogim klubovima.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted je poražen na Old Trafordu od Juventusa, a jedna od svetlih tačaka u redovima "Crvenih đavola" bio je Antoni Marsijal.

Francuz nije uspeo da uradi ništa konkretno, ali je pravio određene probleme prvaku Italije koji je očigledno zadovoljan onim što je video.

Naime, Dejli star prenosi da će "Bjankoneri" pokušati da dovedu Marsijala narednog leta i to besplatno jer mu ugovor ističe u julu naredne godine.

Murinjo je imao nekih nesuglasica sa napadačem od starta sezone, ali mu je ipak pružio priliku u poslednjim mečevima protiv Njukasla i Čelsija koju je iskoristio protiv.

Leonardo Bonuci Antoni Marsijal

Junajted ima opciju da mu automatski produži ugovor na još jednu godinu i nema sumnje da će je iskoristiti bilo da ga Žoze vidi u planovima za narednu sezonu ili ne, jednostavno 22-godišnjak bi bio dobra prilika da se popuni kasa kluba.

Spominje se i Pari Sen Žermen koji želi da vrati Marsijala u domovini, od ranije je već poznati da milanski klubovi čekaju rasplet situacije, ali ako nastavi sa dobrim partijama sve je moguće.

Pa i da ga gledamo u Mančesteru i naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 25.10.2018
18:15

Zamislite na ljeto u Juventus dolaze Marsijal i Rabio, obojica bez obestecenja jer ugovori isticu. Ja u ovo vjerujem. A Juventus vjerovatno puni kasu prodajom ili Dibale za jedno 120 miliona ili Koste 90 milina. Od tog novca dovode De Lihta, Milenkovica.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 25.10.2018
11:24

Nisu ludi da ga puste , posebno kada imaju tu nesrecu da su doveli Sancheza

avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
21:15

Pitaju se oni koliko ja i ti za to.

avatar
Antihepi
Thursday, 25.10.2018
11:02

Нормално да су из Јувентуса задовољни Марсијалом. Само болесник (Мурињо) не може бити задовољан таквим играчом. Терајте Муриња пре него што нам оду Марсијал,Переира и остали бољи играчи који треба да остану. Ерера такође мора да одтане,он је прави професионалац у тиму.