Italijan najbliži Čelsiju, hoće li jedan telefonski poziv promeniti sve?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.01.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Biće ovo dugačka zima za italijanske velikane.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Fudbaler Kaljarija Nikolo Barela jedan je od najtraženijih igrača na Apeninima.

Vezista je nedavno postao reprezentativac Italije i zavredeo pažnju ne samo najvećih tamošnjih, već i evropskih klubova.

Korijere delo Sport tvrdi da je prvi favorit za njegov potpis Čelsi koji je spreman da ponudi 50 miliona evra koliko Kaljari traži za 21-godišnjeg fudbalera.

Međutim, u trku se umešao i Inter čiji je predsednik Stiven Ženg lično kontaktirao predsednika tima sa Sardinije Tomaza Đulinija kako bi se raspitao o mogućnosti transfera.

"Neroazuri" ne mogu da ponude 50 miliona evra, ali smatraju da bi Kaljari zadovoljila formula "keš plus dva igrača" - prvi je Alesandro Bastoni koji je trenutno na pozajmici u Parmi, a drugi Gabrijel Barbosa.

"Gabigolu" bi mogao propasti transfer u Vest Hem zbog nemogućnosti da dobije radnu dozvolu, a Kaljari je spreman da mu pruži šansu.

Tu je i Napoli čiji trener Karlo Anćeloti ceni kvalitete Nikola Barele.

Bitno je reagovati prvi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 07.01.2019
09:00

Moze da postane strasan igrac ali Tonali je mnogo bolji i decko bas obecava a tek mu je 18 a za ovog traze 50mil pff

avatar
amigo999
Sunday, 06.01.2019
15:25

Barbosa + 25 mE

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 06.01.2019
13:58

Barela, Kavani/Iguain i zadržati Odoia i Azara, Humels plus Pulišić na leto, kada bi tako Čelsi odradio ova dva prelazna roka, a krenuli su u dobrom smeru, konačno bi to bio jedan dobar posao, prvi put nakon onog roka kada su došli Košta, Fabregas, Kurtoa, Luis, Drogba... Imali bi ekipu za trku za titulu definitivno, mislim biće to haos konkurencija nikad jača u PL sledeće sezone jer očekujem Siti, Liverpul, Junajted prejake. A sastav Čelsija za sledeću sezonu bi mogao biti: Kepa, Aspi, Ridiger, Humels/Luiz, Alonso, Žoržinjo, Kante, Barela, Pulišić/Pedro, Azar, Iguain/Kavani.
Klupa: Kabaljero, Kristensen, Humels/Luiz, Emerson, Barkli, Loftus-Cik, Odoi, Pedro/Pulišić, Žiru. Ovo sve plus jedan vezni za rotaciju ne sumnjam da će se naći neko solidan, Kristensen pokriva i desnog beka, nikako ne otkupiti Kovačića, obavezan povratak Alonsa u formu, uz to da Humels nije toliko neophodan ali bi se mogao dovesti na leto, mislim može i Zuma umesto njega...
Otarasiti se Grina, Kejhila, Zapakoste, Mozesa(ne odgovara u ovom sistemu), Drinkvotera, Fabregas ide nažalost, uzeti što veće pare za Moratu sada, a za Vilijana na leto i to je to. Poveriti Sariju da ostane duži niz godina uz dobre rotacije i nadogradnje vratiće se Čelsi u sam vrh siguran sam.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 06.01.2019
12:08

Kakav je ovaj uopste igrac? Zar nije bolje dovesti onog Tonelija ili „novog Pirla“ kako vec? Mislim iskreno ni jednog nisam gledo ali ovog drugog sam malo gledao po youtube i ne cini se los.

avatar
The_Matrix
Sunday, 06.01.2019
12:57

Naingolan iz mladjih dana, samo mnogo inteligentniji i veci profesionalac. Ko god da uzme ovog decka i pruzi mu sansu napravice top posao

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 06.01.2019
17:49

Takav nam treba kao zamena za Fabregasa.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 06.01.2019
13:17

You tube sveznalac ;)

avatar
The_Matrix
Sunday, 06.01.2019
12:03

Bastoni na pozajmicu samo. Rec je o najtalentovanijem mladom stoperu italijanskog fudbala.